Breaking News
Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Η μητέρα της φοιτήτριας αποκαλύπτει: «Εκβίαζαν την κόρη μου βάναυσα και την έσπρωξαν στο κενό – Δεν αυτοκτόνησε»

Η μητέρα της φοιτήτριας αποκαλύπτει: «Εκβίαζαν την κόρη μου βάναυσα και την έσπρωξαν στο κενό – Δεν αυτοκτόνησε»

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτωδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε την Τρίτη επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτοκτόνησε 22χρονη φοιτήτρια. Η εισαγγελική παραγγελία δόθηκε μετά τις δηλώσεις της μητέρας της κοπέλας, η οποία, μέσω εκπομπής σε τηλεοπτικό σταθμό, (Epsilon TV), υποστήριξε ότι η κόρη της ήταν θύμα εκβιασμού από κάποιους που κατείχαν υλικό ερωτικού περιεχομένου κα την απειλούσαν πως θα το δημοσιοποιήσουν. Συγχρόνως, η μητέρα του θύματος ισχυρίστηκε ότι η Λίνα «ήταν μπλεγμένη σε κύκλωμα και την εκβίαζαν να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της».

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης, αποκάλυψε ακόμη ότι υπάρχουν 500 σελίδες με μηνύματα που έχουν παραδοθεί στις αρχές, ενώ το ημερολόγιο της κοπέλας δεν έχει βρεθεί.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή LiveNews, ο δικηγόρος έκανε λόγο για την πιο ενθαρρυντική εξέλιξη του τελευταίου έτους στην υπόθεση «καθώς η κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα που διατάχθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης αναδεικνύει ότι υπάρχουν αντανακλαστικά, υπάρχουν υπεύθυνοι άνθρωποι σε θέσεις – κλειδιά που μπορούν να φέρουν σε πέρας τέτοιες δύσκολες υποθέσεις. Είναι μία πολύ σκοτεινή και πολύ περίεργη υπόθεση, στην οποία όμως, η φωνή συνείδησης και ενστίκτου της μάνας από την αρχή είχε υποστηρίξει ότι δεν ήταν αυτοκτονία. Και φάνηκε ότι αυτό το ένστικτο ήταν αλάνθαστο».

Και συμπλήρωσε:

«Εμείς καταθέσαμε ένα πλήρες υπόμνημα με όλα τα στοιχεία που προέκυψαν από 500 σελίδες μηνυμάτων, τόσο από το Facebook, όσο και από το Instagram. Τα έχουμε δώσει στις αρμόδιες αρχές και περιμέναμε την πρώτη αντίδραση. Υπάρχουν μηνύματα μέσω των οποίων απειλείται αυτή η κοπέλα να προχωρήσει σε ενέργειες και πράξεις, που φαίνεται από τον διάλογο ότι δεν επιθυμεί. Σε καμία περίπτωση αυτό το κορίτσι, που λοιδορήθηκε και κανιβαλίστηκε ακόμα και μετά θάνατον, δεν δείχνει την πρόθεσή της να συμμετέχει σε όλα αυτά που της ζητούν κάποιοι που σήμερα κρύβονται», πρόσθεσε.

Επίσης, τόνισε πως όλα τα στοιχεία, που προκύπτουν από μηνύματα στο κινητό, αλλά και από τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες, έχουν δοθεί δια του υπομνήματος στις εισαγγελικές αρχές.

«Όμως να σας πω ότι το κινητό αυτής της κοπέλας, δεν ερευνήθηκε ποτέ. Από την πρώτη κιόλας μέρα, η μητέρα μιλούσε για ζητήματα που δεν έχουν να κάνουν με αυτοκτονία. Δεν λήφθηκε σοβαρά υπόψη. Το ημερολόγιό της δεν βρέθηκε ποτέ. Έχουμε διαφορετικές καταθέσεις. Η συγκάτοικός της μιλάει για μία ήρεμη κοπέλα και για την τελευταία της μέρα, που λέει ότι δεν είχε κάποια περίεργη συμπεριφορά.»

Φωτό: Ευρωκίνηση (αρχείου)

Απόφοιτη Ψηφιακών Μέσων – Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
Έχει τίτλους γνώσεων στη διακόσμηση και στη γραφιστική
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπά τις τέχνες – από το τραγούδι μέχρι τη ζωγραφική

Check Also

Κρήτη – Ανατροπή στον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας σε ασανσέρ ξενοδοχείου – Σοκ από τη διαπίστωση του ιατροδικαστή

newsit.gr Η 20χρονη Αλέκα άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου στα Χανιά. …

Σχόλια

Font Resize