Αρχική / FreeTime / Μοίρασε αισιοδοξία ο Ντελικανής στα πολιτιστικά Βαρδινογιάννεια στο κατάμεστο θέατρο Ερωφίλη στο Ρέθυμνο

Μοίρασε αισιοδοξία ο Ντελικανής στα πολιτιστικά Βαρδινογιάννεια στο κατάμεστο θέατρο Ερωφίλη στο Ρέθυμνο

Με θεατρική παράσταση αποφάσισε φέτος να τιμήσει τη μνήμη του ιδρυτή Παύλου Βαρδινογιάννη, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου άνδρα και πολιτικού με τη θεατρική παράσταση ο Ντελικανής. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το πολιτιστικό δρώμενο, ενώ εκ μέρους της κυβέρνησης παρευρέθηκε η υπουργός τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις αφιερωμένες στη μνήμη του αείμνηστου Ρεθυμνιώτη ανθρωπιστή και πολιτικού, Παύλου Βαρδινογιάννη. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η υπουργός τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

Με διοργανωτή τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης και τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Π.Ε. Ρεθύμνου δόθηκαν οι δωρεάν θεατρικές παραστάσεις στο Ρέθυμνο, του έργου «Ο Ντελικανής». Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στις Παγκρήτιες εκδηλώσεις στην μνήμη του Παύλου Βαρδινογιάννη με τον τίτλο «Πολιτιστικά Βαρδινογιάννεια 2017».

Η παράσταση «Ο Ντελικανής» αποτελεί θεατρική διασκευή από την ομώνυμη ταινία του Μανώλη Σκουλούδη σε σκηνοθεσία Γιάννη Πανταγιά με τον πρόεδρο του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, Στέλιο Κιαγιαδάκη να ευχαριστεί το κοινό για την αθρόα προσέλευση στο θέατρο Ερωφίλη, παρά τη δύσκολη προσέγγιση του κάστρου της Φορτέτζας.

Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

«Μεταξύ Πειραιώς και Νεαπόλεως», Συκιά – Κορνάρεια 2018

Την Δευτέρα, 16 Ιουλίου στις 9:15 μ.μ. – 10:30 μ.μ, Συκιά Σητείας στα Κορνάρεια 2018 Η «Ξανθίας» Α.Μ.Κ.Ε. και …

Σχόλια

Font Resize