Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΡΗΤΗ / ΛΑΣΙΘΙ / Μελέτη για την στατική ενίσχυση των Γενικών Νοσοκομείων Ρεθύμνου και Αγίου Νικολάου

Μελέτη για την στατική ενίσχυση των Γενικών Νοσοκομείων Ρεθύμνου και Αγίου Νικολάου

Στην επίλυση των κρίσιμων στεγαστικών προβλημάτων Υγείας και Εκπαίδευσης της Κρήτης, προχωρά η Κτιριακές Υποδομές ΑΕ. Για το λόγο αυτό, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ,

Γιάννης Χαρωνίτης επισκέφτηκε την Κρήτη την Παρασκευή και το Σάββατο 25 και 26 Ιανουαρίου, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή Έργων της Εταιρείας, Θεόδωρο Κυριαζόπουλο, προκειμένου να διαπιστώσει επιτόπου τα προβλήματα που υπάρχουν.

Συγκεκριμένα, η ΚΤΥΠ ΑΕ θα προχωρήσει στην εκπόνηση νέων μελετών για την αποκατάσταση και στατική ενίσχυση των Γενικών Νοσοκομείων Ρεθύμνου και Αγίου Νικολάου.

Επιπλέον, η Εταιρεία θα προωθήσει προς χρηματοδότηση από το ΠΔΕ, την εκπόνηση μελέτης για το νέο κτίριο του Κέντρου Υγείας στις Μοίρες με στόχο αυτό να υλοποιηθεί στο πλαίσιο της προγραμματικής περιόδου 2021-2027.

Ακόμα, η ΚΤΥΠ ΑΕ θα αναλάβει, στο πλαίσιο της ίδιας προγραμματικής περιόδου, την μελέτη και κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Βοριζίων καθώς και του Δημοτικού Σχολείου Γουρνών, εφόσον προχωρήσει η τακτοποίηση του ακινήτου από τον οικείο Δήμο ενώ θα διερευνηθεί και η δυνατότητα χωροθέτησης Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων στο σχολικό συγκρότημα Ανωγείων.

 

Check Also

Ρέθυμνο – Σε εντατικούς ρυθμούς επισκευάζεται το πλοίο «Olympus»

Η ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - THE FERRY CONNECTION OF RETHYMNO Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize