Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / FreeTime / Με τη βοήθεια του Νικόλα Σμυρνάκη θα βάλουμε στόχους και θα τους πετύχουμε!

Με τη βοήθεια του Νικόλα Σμυρνάκη θα βάλουμε στόχους και θα τους πετύχουμε!

«Πως θέτουμε στόχους που θα επιτευχθούν»

Θα είναι το θέμα της ομιλίας του κυρίου Νικόλα Σμυρνάκη στα πλαίσια του εκπαιδευτικού κύκλου « Τα 7 κλειδιά της Επιτυχίας» που ξεκινά τον Απρίλη, από το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου.

Το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου είναι η νέα πρωτοβουλία στον τομέα της Δια Βίου Μάθησης στην πόλη μας, που σκοπό έχει να καλύψει τις ανάγκες όλων των πολιτών για απόκτηση υψηλού επιπέδου γνώσης, από διακεκριμένους επιστήμονες. Η νέα αυτή προσπάθεια, την οποία ηγούνται συμπολίτες μας, αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από τους Ρεθεμνιώτες που αγαπούν τη γνώση και οι οποίοι έχουν αναγάγει την διαρκή αυτοβελτίωση σε τρόπο ζωής.

Ο Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, successcoach, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε τρεις λογοτεχνικούς διαγωνισμούς (ποίησης, μυθιστορήματος, διηγήματος). Έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards) στις κατηγορίες «Άρθρο 2011» και «Συγγραφικό έργο 2011» (συλλογικό ebook).

Με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει διδάξει τις αρχές επιτυχίας σε χιλιάδες ανθρώπους.

Μέσα από δοκιμασμένες στρατηγικές:

  • παρακινεί τους ανθρώπους να βρουν τον σκοπό τους
  • να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό όραμα
  • να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους
  • να ξεπεράσουν τους φόβους τους
  • να νικήσουν τις αρνητικές τους συνήθειες
  • να οδηγηθούν στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους!

Το τελευταίο του βιβλίο «Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου» (συμβουλές, αποφθέγματα και στρατηγικές για μια αριστουργηματική ζωή) το οποίο ήταν στην δεκάδα των υποψηφίων για τα βραβεία Public 2017 κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ (7η έκδοση).

Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και να τους εξοπλίσει με τα μέσα που απαιτούνται για να το πραγματοποιήσουν.

 

Πληροφορίες και εγγραφές: Logopedia , (Ν.Ασκούτση 5, ώρες 10:00-16:00) και στα τηλέφωνα επικοινωνίας του Λαϊκού Πανεπιστημίου Ρεθύμνου:

Υπεύθυνη τμήματος: Παγώνα Παπαδοπούλου – 2831057585

Συντονιστής: Αντώνης Πολυχρονάκης – 6986931336

Check Also

Ρέθυμνο – Στα χωριά και τους θεσμούς ο Νίκος Μαλλιαρός

Στην Αμπαδιά, τη νότια πλευρά του Αμαρίου,  βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, 23ης Ιουνίου, ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *