Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Με ένα αυτοδιοικητικό σχήμα και μόνο για την Κρήτη η «απάντηση» Αρναουτάκη για το εγκώμιο Τσίπρα

Με ένα αυτοδιοικητικό σχήμα και μόνο για την Κρήτη η «απάντηση» Αρναουτάκη για το εγκώμιο Τσίπρα

Πώς σχολίασε ο Περιφερειάρχης τα όσα καλά ειπε για εκείνον ο Αλ. Τσίπρας

Ήταν δεδομένο ότι  ο Σταύρος Αρναουτάκης, μετά την δημόσια στήριξη του Πρωθυπουργού, από το βήμα της ΔΕΘ στο πρόσωπό του, θα απαντούσε…

Μετά τη σημερινή συνάντηση με τη συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, λοιπόν, ο κ. Αρναουτάκη σε δηλώσεις του, σημείωσε:

«Έχουμε αποδείξει ότι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ενώνουμε το νησί. Είμαστε μια παράταξη αυτοδιοικητική, η οποία εδώ και οκτώ χρόνια το έχει αποδείξει, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.  Μετά από συζήτηση που θα έχουμε με όλα τα μέλη της παράταξης θα τοποθετηθούμε. Πάντα με ένα αυτοδιοικητικό σχήμα και μόνο για την Κρήτη.

Για τον χαρακτηρισμό του Αλ. Τσίπρα ότι είναι «εξαιρετικά ικανός», είπε: «Όταν ο Πρωθυπουργός της χώρας λέει αυτά τα λόγια, γνωρίζει από τους συνεργάτες του το έργο που γίνεται σε ολόκληρη την Κρήτη. Και θεωρώ ότι κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Αυτό όμως που πρέπει να πω είναι ότι όλες οι παρατάξεις, όλα τα κόμματα έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για μια υποστήριξη της υποψηφιότητας. Όμως εμείς είμαστε μια αυτοδιοικητική παράταξη. Κι αυτό θα είναι το αντικείμενο της συζήτησης που θα έχουμε με όλα τα μέλη της παράταξής μας, με σκοπό την ενότητα της Κρήτης και μόνο χρώμα μας να είναι η Κρήτη»

Check Also

«Το πάθημα μας έχει γίνει μάθημα!»

newsit.gr «Μέρα δικαίωσης του δικού σας αγώνα είναι η σημερινή», είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize