Μαθηματικός απολύθηκε για τις σέξι φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο Facebook

Οι αναρτήσεις είχαν γίνει το 2013

Με τη δουλειά της «πλήρωσε» μια μαθηματικός στη Βρετανία τις σέξι φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο Facebook πριν να προσληφθεί από λύκειο στο Μπέρμιγχαμ.

Η Ανναλίζα Αλταρίβα είχε αναρτήσει τις φωτογραφίες το 2013. Σε μια από αυτές στην οποία φοράει ένα μαύρο φόρεμα με μεγάλο ντεκολτέ, έκανε πλάκα για τα μεγάλα της στήθη.

Στις ίδιες επίμαχες αναρτήσεις έγραφε ότι όποτε συναντάει ανθρώπους «οι περισσότερες πιθανότητες είναι ότι θα σας αγγίξω απρεπώς».

Σε άλλη ανάρτηση υπερηφανευόταν ότι στο άλμπουμ των αποφοίτων του λυκείου της την περιέγραφαν ως τη συμμαθήτρια με τις περισσότερες πιθανότητες να γίνει πορνοστάρ.

foto-math2
foto-math1

Οι μπελάδες άρχισαν για την Αλταρίβα όταν κάποιοι εκ των μαθητών της σχολής Ninestiles που την είχε προσλάβει ανακάλυψαν τις πιπεράτες αναρτήσεις, σε μια εκ των οποίων, έγραφε ότι σκέφεται πολύ το σεξ.

Οι μαθητές που είδαν τις φωτογραφίες ενημέρωσαν άλλους καθηγητές που με τη σειρά τους επικοινώνησαν με γονείς με αποτέλεσμα να υπάρξει η απόφαση για απόλυση της μαθηματικού.

Το συγκεκριμένο σχολείο φημίζεται για την αυστηρότητά του καθώς τον Οκτώβριο είχε απαγορεύσει σε μαθητές να συζητούν μεταξύ τους όταν μπαίνουν και όταν βγαίνουν από τις σχολικές αίθουσες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize