Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Μανούσος Παραγιουδάκης: «Άλλαξε η οπτική των επεισοδίων και στον Έβρο»

Μανούσος Παραγιουδάκης: «Άλλαξε η οπτική των επεισοδίων και στον Έβρο»

Ψυχραιμία αλλά και αποφασιστικότητα λέει ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ – Η οπτική των επεισοδίων και στον Έβρο, από απλά και συνήθη γεγονότα που επιλύονταν για χρόνια με απλό τρόπο, αλλάζει πλέον , λέει ο επίτιμος ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μανούσος Παραγιουδάκης στο Ράδιο 98.4.

Είναι προφανές ότι το επεισόδιο στον Έβρο χρειάζεται ψύχραιμη αποτίμηση και αντίληψη πλέον, ότι γεγονότα που λύνονταν με απλό τρόπο στην ελληνοτουρκική μεθόριο, χρειάζονται πια πιο αυξημένη προσοχή και αντιμετώπιση.

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μανούσος Παραγιουδάκης, δηλώνει έκπληκτος από το γεγονός, ότι ένα απλό υπό άλλες συνθήκες γεγονός, έγινε αντικείμενο Μέχρι το ΝΑΤΟ και την Αμερικανική διπλωματία.

Ο ίδιος σημείωσε με νόημα , ότι τα δεδομένα στα σύνορα στον Έβρο , δεν είναι υπέρ της Τουρκίας, οπότε είναι απορίας άξιο γιατί να επιλέξει η Τουρκία την μεγιστοποίηση ενός γεγονότος που δεν συνιστά παρά ένα απλό μεθοριακό επεισόδιο κατά το παρελθόν, διαχειρίσιμο στα κατώτατα κλιμάκια. Μετά από αυτό είπε, αλλάζει όλη η οπτική ανάλογων επεισοδίων στον Έβρο.

Μανούσος Παραγιουδάκης : Άλλαξε η οπτική των επεισοδίων και στον Έβρο

Watch this video on YouTube.

Check Also

Αυτή είναι η πρόταση συνεκμετάλλευσης του Ακιντζί για το φυσικό αέριο – Έκτακτο συμβούλιο αρχηγών στην Κύπρο

iefimerida.gr Ο ηγέτης του ψευδοκράτους Μουσταφά Ακιντζί (δεξιά) με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου / …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize