Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Κυριάκος Μητσοτάκης από Ζάππειο – «Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι»
¸íáñîç ôïõ åïñôáóôéêïý êýêëïõ åêäçëþóåùí ãéá ôçí ÅðÝôåéï ôùí 2500 ÷ñüíùí áðü ôç ÌÜ÷ç ôùí Èåñìïðõëþí êáé ôç Íáõìá÷ßá ôçò Óáëáìßíáò ôçí ÔåôÜñôç 16 Ïêôùâñßïõ 2019 óôï ÆÜððåéï ÌÝãáñï. (EUROKINISSI/ÃÉÙÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Κυριάκος Μητσοτάκης από Ζάππειο – «Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι»

«Για ομοψυχία και την ανάγκη να συζητάμε μεταξύ μας» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνοντας χαιρετισμό στην έναρξη του εορταστικού κύκλου εκδηλώσεων για την Επέτειο 2.500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών και την Ναυμαχία της Σαλαμίνας, στο Ζάππειο Μέγαρο.

«Για ομοψυχία και την ανάγκη να συζητάμε μεταξύ μας» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνοντας χαιρετισμό στην έναρξη του εορταστικού κύκλου εκδηλώσεων για την Επέτειο 2.500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών και την Ναυμαχία της Σαλαμίνας, στο Ζάππειο Μέγαρο. 

Παρόντες στην εκδήλωση είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Βαρδής και η Μαριάνα Βαρδινογιάννη από το Ιδρυμα Βαρδινογιάννη, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, πρεσβευτές χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης καθώς και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize