Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Κρήτη – Βούρκα και βάτα δίπλα σε νηπιαγωγείο – Ζητούν τον άμεσο καθαρισμό

Κρήτη – Βούρκα και βάτα δίπλα σε νηπιαγωγείο – Ζητούν τον άμεσο καθαρισμό

Δίπλα ακριβώς στο νηπιαγωγείο και στο σημείο που αυλίζονται τα παιδάκια υπάρχει χώρος γεμάτος βάτα, αγριόχορτα και βούρκα με τα κουνούπια να κάνουν πάρτι!

Πρόκειται για το 1ο νηπιαγωγείο της Σούδας, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημοτικό σχολείο και το γυμνάσιο της περιοχής. Ακριβώς δίπλα στον χώρο του νηπιαγωγείου βρίσκεται ένα οικόπεδο το οποίο δεν έχει καθαριστεί, είναι γεμάτο αγριόχορτα, βάτα και βούρκα με αποτέλεσμα και ο πληθυσμός των κουνουπιών στο σημείο να είναι πολύ μεγάλος.

Η Διευθύντρια του νηπιαγωγείου έχει κάνει επανειλημμένες εκκλήσεις σε όλες τις υπηρεσίες και τους αρμοδίους προκειμένου να καθαριστεί ο χώρος αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δει αποτέλεσμα.

Όπως η ίδια είπε: «Όσο καιρό είχε καλοκαιρία, δεν έρχονταν, με το που έπιασε λίγη βροχή ήρθε μια μπουλντόζα η οποία κόλλησε στο έδαφος και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Μου είπαν ότι ακόμα και αν ριχτούν χαλίκια θα ξαναφυτρώσουν τα χόρτα. Δεν είναι όμως αυτό κατάσταση. Είναι θέμα πολιτικής βούλησης και ο καθαρισμός και η αξιοποίηση της περιοχής.»

Την ίδια ώρα, ο χώρος του νηπιαγωγείου όπως δηλώνει η Διευθύντρια, είναι πολύ περιορισμένος με αποτέλεσμα να έχουν μετατρέψει σε αποθήκη το λεβητοστάσιο με ό,τι αυτό συνεπάγεται από άποψη επικινδυνότητας και τον μικρό νιπτήρα της τουαλέτας σε νεροχύτη για να καθαρίζουν και να πλένουν τα πάντα.

Αυτές τις ημέρες στο σημείο, γίνεται στη συγκεκριμένη περιοχή διαπλάτυνση του δρόμου με πεζοδρόμηση από τον δήμο Χανίων, κάτι που ήταν απαραίτητο καθώς από τον συγκεκριμένο δρόμο διέρχονται καθημερινά δεκάδες παιδιά και αυτοκίνητα λόγω των σχολείων.

Είναι ευκαιρία στο πλαίσιο αυτών των εργασιών να καθαρίσει κατά μήκος αυτή η οικοπεδική έκταση από τα βάτα και τα αγριόχορτα που σε κάποιες περιπτώσεις φτάνουν σε μεγάλο ύψος.

Check Also

Κρήτη – Ζούσε δίπλα σε σχολείο σε χωριό και είχε πλούσιο υλικό παιδικής πορνογραφίας

anatolh.com Είναι σχεδόν άγνωστος στο μικρό κοινωνικό περιβάλλον που ζούσε. Μόνο γείτονες, μετρημένοι στα δάκτυλά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize