Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κρήτη – Βγαίνει από το νοσοκομείο ο Μάριος μετά το σοβαρό τροχαίο!

Κρήτη – Βγαίνει από το νοσοκομείο ο Μάριος μετά το σοβαρό τροχαίο!

Έτοιμος να βγει από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εδώ και δύο μήνες είναι ο 25χρονος Μάριος Πατσαδάκης ο οποίος στις 8 Φεβρουαρίου είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του στο Ηράκλειο.

Έκτοτε μπήκε σε μεγάλες περιπέτειες. Λόγω έλλειψης κλινών σε νοσοκομείο του Ηρακλείου μεταφέρθηκε στα Χανιά όπου χειρουργήθηκε. Στη συνέχεια, επέστρεψε στο Ηράκλειο όπου μέχρι σήμερα παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο.

Ο Μάριος αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο ωστόσο θα πρέπει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα στη δεξιά πλευρά του σώματός του.

Μία επιλογή ήταν το Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα όμως τα έξοδα για την οικογένεια είναι μεγάλα και σχεδόν αδύνατον να καλυφθούν.

Αυτό που αποφασίστηκε τελικά είναι ο Μάριος να συνεχίσει τον αγώνα που δίνει για να γίνει καλά, σε Κέντρο Αποκατάστασης στο Ηράκλειο.

Όμως πάλι τα έξοδα που χρειάζεται να κάνει η οικογένεια θα είναι πολλά, σαφώς λιγότερα όμως από αυτά που θα έκανε αν ο Μάριος πήγαινε στο Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα.

Στο πλευρό του Μάριου όλο αυτό το διάστημα είναι η οικογένειά του, οι φίλοι του που τον στηρίζουν αλλά και πολλοί που δεν τον ξέρουν και που με τον τρόπο τους, στέλνουν τη θετικής τους ενέργεια για ταχεία ανάρρωση.

Check Also

Κρήτη – Στο νοσοκομείο οδηγός μηχανής μετά από εκτροπή στην Κ. Μητσοτάκη

zarpanews.gr Νέο τροχαίο στα Χανιά μέσα σε ένα πρωινό, με έναν οδηγό μηχανής να τραυματίζεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize