Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κρήτη: Τον έπιασαν ξανά να μεταφέρει ακατάλληλα τρόφιμα!

Κρήτη: Τον έπιασαν ξανά να μεταφέρει ακατάλληλα τρόφιμα!

Τι κι αν είχε συλληφθεί ξανά πριν από ένα ακριβώς μήνα. Φαίνεται ότι δεν έβαλε μυαλό και έκανε ξανά τα ίδια. Ο λόγος για τον 58χρονο Κρητικό που στις 28 Απριλίου συνελήφθη στο λιμάνι του Ηρακλείου μεταφέροντας μεγάλη ποσότητα τροφίμων ακατάλληλα για κατανάλωση.

Ο 58χρονος, συνέχισε να κάνει τα ίδια και χθες το πρωί, συνελήφθη ξανά από τα στελέχη του Γραφείου Τροχαίας – Αγορανομίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου. Συγκεκριμένα και μετά από συστηματικούς ελέγχους που διενεργεί το Λιμεναρχείο σε οχήματα που εισέρχονται και εξέρχονται του λιμένα, εντοπίστηκε ο 58χρονος να ματαφέρει στην καμπίνα ενός βαν, αλλαντικά και γαλακτομικά προϊόντα βάρους 214 κιλών, ακατάλληλα όμως για κατανάλωση. Και ήταν ακατάλληλα διότι τα προϊόντα μεταφέρονταν σε υψηλές θερμοκρασίες καθώς ο θάλαμος του βαν ήταν εκτός λειτουργίας με συνέπεια ακόμη και τις πρώτες πρωινές ώρες, η θερμοκρασία στον θάλαμο, να ξεπερνά τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην όλη υπόθεση συνέβαλε και η Κτηνιατρική Υπηρεσία η οποία ενημερώθηκε αμέσως και προχώρησε στην κατάσχεση των προϊόντων. Ο 58χρονος αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα.

Οι έλεγχοι από όλες τις υπηρεσίες του ΚΛΗ είναι συστηματικοί κι αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που έχουν και όπως διαμηνύεται, θα συνεχίσουν να είναι εντατικοί.
Υπενθυμίζεται ότι το Κεντρικό Λιμεναρχείο είχε βάλει «μπλόκο» και σε άλλη υπόθεση μεταφοράς τροφίμων ακατάλληλων για κατανάλωση όταν στις 23 Μαρτίου, είχε συλλάβει έναν 52χρονο με 236 κιλά κρέατος.

Γ.Π.

Check Also

Από τη Γαύδο στην Αγία Γαλήνη με ναυαγοσωστικό σκάφος! – Έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Λαχτάρησαν για τον 63χρονο από τη Γαύδο. Μεταφέρθηκε με ναυαγοσωστικό σκάφος από τη Γαύδο στην Αγία …

Σχόλια

Font Resize