Κρήτη – Τι να σου κάνουν τα κολονάκια Δήμαρχε, αν δεν έχεις κάποιον να ρίχνει “καμπάνες”;

“όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος…”

Με θετικό βλέμμα είδε το σύνολο της πόλης των Χανίων, την πρωτοβουλία του Δημάρχου Παναγιώτη Σημανδηράκη, με την απομάκρυνση της στάσης των λεωφορείων στην πλατεία της Αγορά, απέναντι από το ΕΒΕΧ .

Τα κολονάκια που τοποθετήθηκαν στο σημείο είχαν ως στόχο να απομακρυνθούν τα λεωφορεία, τόσο τουριστικά όσο και του αστικού ΚΤΕΛ, που σταθμεύουν στο γνωστό σημείο της πλατείας Σοφοκλή Βενιζέλου και εντείνουν το κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο.

Παρόλαυτά και παρά την άμεση παρέμβαση της δημοτικής αρχής στο σημείο το πρωί της Τρίτης, οι σημερινές φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr από το επίμαχο μέρος δείχνουν ότι μάλλον κάποιοι δε σέβονται τους κανόνες και τη νέα τάξη πραγμάτων στο κέντρο, παρκάροντας με το έτσι θέλω όπου θέλουν…Μεσημέρι Τετάρτης και τουριστικό λεωφορείο αγνοεί τα κολονάκια και την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης και μαντέψτε… έχει παρκάρει φαρδιά πλατιά στον δρόμο!

Μάλλον πως μόνο τα κολονάκια δεν φτάνουν κ. Δήμαρχε και ίσως πρέπει να επιβληθούν άμεσα σκληρότερα και αυστηρότερα μέτρα για εκείνους που δεν λένε να συμμορφωθούν…

Γιατί φαίνεται πως, “όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize