Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κρήτη – Τεράστια ταλαιπωρία λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από μεγάλη καθίζηση σε τμήμα του ΒΟΑΚ

Κρήτη – Τεράστια ταλαιπωρία λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από μεγάλη καθίζηση σε τμήμα του ΒΟΑΚ

Πριν ένα μήνα περίπου σημειώθηκε μεγάλη καθίζηση του δρόμου στο ύψος των Άπτερων (Μεγάλα Χωράφια), ωστόσο ακόμη δεν έχει προκριθεί κάποια λύση, όπως η διαπλάτυνση από τη νότια πλευρά του τμήματος του ΒΟΑΚ που είχε προτείνει η Περιφέρεια Κρήτης.

 

Αποτέλεσμα είναι οι οδηγοί που καθημερινά κινούνται από Χανιά προς Ηράκλειο και αντίστροφα να υπομένουν τεράστια ταλαιπωρία, λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα Άπτερα, καθώς μετά την καθίζηση, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται εκ περιτροπής και ρυθμίζεται με φανάρι.

 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, επισήμανε: «Είναι αδιανόητο να υπάρχει στην εθνική οδό φανάρι που να ρυθμίζει τη κίνηση των οχημάτων εκ περιτροπής. Οι οδηγοί αγανακτούν. Είναι Απρίλης, πλησιάζει το Πάσχα αλλά και η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος με αποτέλεσμα η κίνηση να αναμένεται να γίνει ακόμη πιο χαοτική. Η Περιφέρεια Κρήτης κρύβεται πίσω από γραφειοκρατικές διαδικασίες αντί να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες και εργασίες ώστε να αξιοποιηθεί ο διαθέσιμος χώρος και να εξυπηρετηθούν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίες. Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Καλογερής αναφέρθηκε πριν λίγες μέρες στη λύση της διαπλάτυνσης του δρόμου αξιοποιώντας το ρείθρο που υπάρχει από το νότιο τμήμα, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη λύση, θα εξασφαλίσει προσωρινά δύο ρεύματα κυκλοφορίας και δεν θα χρειαστεί πάνω από 1-2 ημέρες για να υλοποιηθεί. Έχουν περάσει ήδη 5μέρες και περιμένουμε….Πάλι τα γνωστά μπαλάκια ευθυνών πάνε πέρα δώθε μεταξύ Περιφέρειας και Υπουργείου;»

 

 

Check Also

Ρέθυμνο – Στα Ανώγεια οι εκδηλώσεις «Πέτρας Πολιτισμός 2019»

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Δήμου Ανωγείων «Πέτρας Πολιτισμός 2019» με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize