Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κρήτη – Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για την κεραία

Κρήτη – Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για την κεραία

Η Ανταρσία Χανίων χαιρετίζει την κινητοποίηση των κατοίκων της συνοικίας των Παχιανών που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15/4 ενάντια στην τοποθέτηση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας:

«Δηλώνουμε πως στηρίζουμε τον αγώνα τους τόσο εντός, όσο κι εκτός του δημοτικού συμβουλίου.

Αποτελεί πρόκληση να θυσιάζονται στον βωμό του κέρδους τα δικαιώματα της εργαζόμενης πλειοψηφίας για ανθρώπινες συνθήκες ζωής, στέγαση κτλ για το συμφέρον λίγων εταιρειών, χωρίς να υπολογίζονται οι επιπτώσεις των δράσεων τους και στην υγεία των κατοίκων μιας ολόκληρης περιοχής.

Είναι απαράδεκτο γεγονός να φέρνουν τους κατοίκους της περιοχής προ τετελεσμένων γεγονότων. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα πολύ συγκεκριμένων πολιτικών οι οποίες στο όνομα της «ελεύθερης αγοράς» προασπίζονται μια κακώς εννοούμενη οικονομική ανάπτυξη, η οποία έχει στοχοποιήσει τόσο τα εργατικά δικαιώματα, όσο και τις συνθήκες διαβίωσης της εργατικής τάξης.

Από την δική μας την πλευρά και συντασσόμενοι με τους κατοίκους των Παχιανών απαιτούμε την άμεση απομάκρυνση της κεραίας και καλούμε σε συμμετοχή και στη νέα συγκέντρωση την επόμενη Δευτέρα 22/4 στις 6:30μμ.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize