Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κρήτη – Στα δικαστήρια και πάλι το «μέλλον» των εργαζομένων στην καθαριότητα

Κρήτη – Στα δικαστήρια και πάλι το «μέλλον» των εργαζομένων στην καθαριότητα

Δεκάδες συμβασιούχοι ζητούν να πάρουν προσωρινή διαταγή ώστε να παραμείνουν στην δουλειά τους και να μην μπει «λουκέτο» στην Υπηρεσία καθαριότητας

Στην Δικαιοσύνη στρέφονται και πάλι οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου, καθώς το εργασιακό τους μέλλον παραμένει…αβέβαιο.

92 συμβασιούχοι ζητούν να πάρουν προσωρινή διαταγή ώστε να παραμείνουν στην δουλειά τους, προκειμένου στη συνέχεια να εξεταστεί το θέμα των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει.
Να σημειωθεί ότι αν δεν πάρουν την προσωρινή διαταγή, κινδυνεύει με λουκέτο η Υπηρεσία Καθαριότητας, ενώ όπως τονίζεται άγνωστο παραμένει και το τι θα γίνει μετά τις εκλογές και στο ενδεχόμενο να αλλάξει η κυβέρνηση.

Στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου το παρών, μαζί με τους συμβασιούχους δίνουν ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χάρης Μαμουλακης και ο αντικαταστάτης του Μηνάς Καπετανάκης.

Στα δικαστήρια και πάλι το "μέλλον" των εργαζομένων στην καθαριότητα
Στα δικαστήρια και πάλι το "μέλλον" των εργαζομένων στην καθαριότητα
Στα δικαστήρια και πάλι το "μέλλον" των εργαζομένων στην καθαριότητα

Check Also

Εργαζόμενοι ΠαΓΝΗ – Απαιτούμε μονιμοποιήση όλων των εργαζομένων με ελαστικές εργασιακές σχέσεις και μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

Συγκέντρωση με εργαζόμενους μέσω ΟΑΕΔ την  ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 14:00 στα γραφεία  του  σωματείου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize