Αρχική / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Κρήτη: Σοβάδες έπεσαν στο θρανίο μαθητή – Δεν στέλνουν τα παιδιά σχολείο

Κρήτη: Σοβάδες έπεσαν στο θρανίο μαθητή – Δεν στέλνουν τα παιδιά σχολείο

Αναστάτωση για γονείς και μαθητές του δημοτικού σχολείου Αγίου Σύλλα καθώς από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός.

Από καθαρή τύχη αποφεύχθηκε τραγωδία στο δημοτικό σχολείο του Αγίου Σύλλα, καθώς σοβάδες από το ταβάνι έπεσαν σε θρανία αίθουσας της πρώτης τάξης του δημοτικού σχολείου.

Ευτυχώς, το τραγικό περιστατικό δεν σημειώθηκε εν ώρα μαθήματος αλλά όταν το σχολείο ήταν κλειστό καθώς αυτό όπως εκτιμάται συνέβη απογευματινές ή βραδινές ώρες.

Τις απαράδεκτες εικόνες αντίκρισαν δάσκαλοι το πρωί της περασμένης Παρασκευής, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε και η πρόεδρος της Κοινότητας Μαρία Κυπράκη.

Όπως μας ανέφερε η κ. Κυπράκη, «σοβάδες έπεσαν στο θρανίο μαθητή. Αν είχε συμβεί την ώρα μαθήματος, θα είχαμε τραυματισμούς ή χειρότερες καταστάσεις. Μάλιστα, στη διάρκεια Γενικής Συνέλευσης οι γονείς υπέγραψαν έγγραφο ότι δεν θα στείλουν τα παιδιά τους για μάθημα, αν δεν υπάρξουν οι απαιτούμενες εργασίες στο σχολείο».

Σύμφωνα με την κ. Κυπράκη, τόσο η ίδια όσο και η διεύθυνση του σχολείου αλλά και ο Σύλλογος Γονέων είχαν αποστείλει δεκάδες έγγραφα στον δήμο Ηρακλείου επισημαίνοντας την ανάγκη αναγκαίων εργασιών στο σχολείο και στο πλαίσιο προστασίας και ασφάλειας των μαθητών.  Δυστυχώς, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει το παραμικρό από τον δήμο Ηρακλείου, υποστήριξε η κ. Κυπράκη η οποία επιδιώκει μαζί με τον Δ/ντη του σχολείου συνάντηση με τον δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό.

Από:Μακάκη Γεωργία

Check Also

Κρήτη – Τραγικός θάνατος 42χρονης – Έπεσε από ταράτσα

neakriti.gr Τραγικό θάνατο βρήκε μία 42χρονη γυναίκα στα Χανιά όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής …

Σχόλια

Font Resize