Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΡΗΤΗ / ΗΡΑΚΛΕΙΟ / Κρήτη – Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ – «Να μην τολμήσουν» – Αντιδράσεις για τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες περί απεργίας

Κρήτη – Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ – «Να μην τολμήσουν» – Αντιδράσεις για τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες περί απεργίας

ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Η κυβέρνηση πατώντας πάνω στον απεργοκτόνο νόμο που έφερε η προηγούμενη κυβέρνηση πέρσι τον Γενάρη προχωρά ακόμη παραπέρα.

Είναι προφανές ότι με τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες για την απόφαση της απεργίας και τα ηλεκτρονικά μητρώα μελών των σωματείων που εξήγγειλε, δεν τον έπιασε ο πόνος να «βελτιώσει» τη διεκδικητική δράση των εργαζομένων. Αντίθετα, βάζει πλάτη σε όλους αυτούς που νιώθουν μίσος για την ενεργή και άμεση συμμετοχή των εργαζομένων στις μαζικές συλλογικές διαδικασίες και στις μορφές πάλης που οι ίδιοι επιλέγουν κάθε φορά.

Το ξεκαθαρίζουμε με τη σειρά μας και εμείς από νωρίς: Να μην τολμήσουν!

Οι εργαζόμενοι δε θα ανεχτούμε την ωμή παρέμβαση του κράτους και της εργοδοσίας στις γραμμές των σωματείων. Θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο το δικαίωμα μας να έχουμε εργατικές οργανώσεις ανεξάρτητες από την παρέμβαση της εργοδοσίας και του κράτους.  Το συνεπές εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα έχει αποδείξει ότι δεν τρομοκρατείται ούτε εκβιάζεται και έχει τον τρόπο να ανατρέψει κάθε εμπόδιο στη δράση του.

Check Also

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Τι απαντά η κυβέρνηση

kathimerini.gr Για «αφελή πρωτοβουλία» του πρωθυπουργού περί δανεισμού των Μαρμάρων του Παρθενώνα, έκανε λόγο με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize