Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Κρήτη: Παρεμβάσεις για ένα όμορφο, λειτουργικό σχολείο για τους μαθητές

Κρήτη: Παρεμβάσεις για ένα όμορφο, λειτουργικό σχολείο για τους μαθητές

Τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο αγίας Μαρίνας στην Αμμουδάρα (πρώην αθλητικό) επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Μανώλη Παπαδομανωλάκη και Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Λυδάκη, καθώς και τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννη Κοτσιφό συναντήθηκε με τον Δ/ντη του σχολείου Απόστολο Κλινάκη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γιώργο Μπαχλιτζανάκη και είδαν από κοντά το αποτέλεσμα της τοποθέτησης του ειδικού αθλητικού δαπέδου, της νότιας περίφραξης, των ελαιοχρωματισμών και των μονώσεων των κτιρίων που έγιναν από τη δημοτική αρχή.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Ολοκληρώσαμε και σε αυτό το σχολείο μια σειρά παρεμβάσεων που το καθιστούν πιο όμορφο και πιο λειτουργικό για τους μαθητές και τους δασκάλους τους. Με την υποστήριξη και του δραστήριου Συλλόγου Γονέων που αγόρασε και τοποθέτησε τις μπασκέτες, τα μέλη του οποίου και θερμά ευχαριστώ, βελτιώσαμε αισθητά τις συνθήκες σε ένα ακόμα σχολείο του Δήμου μας.

Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, τους Αντιδημάρχους Μ. Παπαδομανωλάκη και Ά. Σαλούστρο, την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Α. Φραντζεσκάκη, τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Γαζίου Γ. Κοτσιφό και όλα τα στελέχη μας, για την πολύ καλή δουλειά που έγινε».

Check Also

Χανιά – Γκρέμισε υδρορροή κι έφυγε σαν να μην έγινε τίποτα! – Και ζημιάρης και… γάιδαρος ο οδηγός

zarpanews.gr Να κάνεις μια ζημιά είναι αποδεκτό, εξάλλου φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο του zarpanews.gr ότι αυτό που συμβαίνει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize