Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κρήτη – Ο άστεγος που έκανε «σπίτι» του τα παγκάκια

Κρήτη – Ο άστεγος που έκανε «σπίτι» του τα παγκάκια

Ζητάει βοήθεια ο 50χρονος άστεγος

Έχει βρει «καταφύγιο» στα παγκάκια της Πλατείας του Αγίου Τίτου…

Ο λόγος για έναν 50χρονο άστεγο, το Γεράσιμος Στάνκοφ, ο οποίος στη θέα του τηλεοπτικού συνεργείου της ΚΡΗΤΗ TV, δείχνει τις πληγές που έχει στα πόδια του και που προκλήθηκαν, πιθανόν, λόγω μόλυνσης, κάνοντας έκκληση για βοήθεια.

Όπως αναφέρει, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, επιδεινώθηκε τους τελευταίους μήνες, με τον ίδιο να υποφέρει από ισχυρούς πόνους.

Ο ίδιος εκφράζει τη πικρία του, καθώς – όπως υποστηρίζει – δεν υπήρξε το ανάλογο ενδιαφέρον από τους αρμόδιους στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, με τον κ. Γεράσιμο να τους καλεί «Να σκύψουν στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει».

Ο Γεράσιμος Στάνκοφ από τη Βουλγαρία, διαμένει στα παγκάκια του Ηρακλείου τα τελευταία 18 χρόνια.

Πολλές είναι οι φορές που κινδύνεψε στα παγκάκια, καθώς δέχθηκε χτυπήματα και στο μάτι του, ενώ αδυνατεί πλέον να εργαστεί λόγω των προβλημάτων υγείας.

Τα παγκάκια στην Πλατεία του Αγίου Τίτου αποτελούν το στέκι του 50χρονου άστεγου, τα τελευταία χρόνια, και όπως σχολιάζουν διερχόμενοι πολίτες, ίσως θα πρέπει να επιληφθεί του ζητήματος η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Ηρακλείου.

Δείτε το βίντεο (περιέχει εικόνες που μπορεί να ενοχλήσουν):

Watch this video on YouTube.

 

Απόφοιτος ΔΙΕΚ Γραφιστικής και Εφαρμοσμένων Τεχνών
Έχει υπάρξει αθλητής Στίβου
Αγαπά τις τέχνες, τη γαστρονομία και το ευ ζην
Fitness & Lifestyle maniac!

Check Also

Αρνούνται κάθε βοήθεια 4 άστεγοι στο Ρέθυμνο – Η τοπική εκκλησία και η κοινωνική υπηρεσία όμως «έχουν Χριστούγεννα» όλο το χρόνο

Τέσσερις ιστορίες αστέγων που τσακίζουν κόκαλα. Πρόκειται για Έλληνες και αλλοδαπούς που ζουν οι δύο …

Σχόλια

Font Resize