Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κρήτη – Νέος βανδαλισμός στα γραφεία των Σωματείων Κωφών

Κρήτη – Νέος βανδαλισμός στα γραφεία των Σωματείων Κωφών

Είναι η τέταρτη φορά μέσα σε λιγότερο από 5 μήνες που υπάρχει δολιοφθορά στον χώρο όπου στεγάζονται τα γραφεία των Σωματείων Κωφών του Νομού Ηρακλείου “Κάντια” και ο Αθλητικός Σύλλογος Κωφών Κρήτης “Μίνωας”.

Όπως καταγγέλλουν τα μέλη των Σωματείων, αυτό είναι το τέταρτο περιστατικό βανδαλισμού που σημειώνεται εναντίον των γραφείων τους, τα οποία, όπως λένε, βρίσκονται σε μια δύσκολη περιοχή. Και στα μέσα Ιανουαρίου είχε σημειωθεί επίθεση.

Τότε είχαν βρει σπασμένες σιδεριές, κομμένα καλώδια, σπασμένο το ρολόι της ΔΕΗ… Και τότε τα μέλη των Σωματείων ζητούσαν από τον Δήμο Ηρακλείου να τους παραχωρήσει ένα νέο και μεγαλύτερο χώρο σε άλλη περιοχή, καθώς ο συγκεκριμένος, εκτός από απομακρυσμένος, είναι και μικρός για να χωρέσει τα συνολικά περίπου 450 μέλη που αριθμούν τα Σωματεία “Κάντια” και “Μίνωας”.

Για την ιστορία, ο “Μίνωας” δεν είναι ένα οποιοδήποτε σωματείο.

Οι ομάδες του προοδεύουν και μάλιστα στο μπάσκετ το 2018 κατέκτησαν τη 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωφών. Σας θυμίζω ότι η συνεννόηση με την αστυνομία ήταν πολύ δύσκολη μέχρι να εντοπιστούν κάποιοι ακούοντες εθελοντές και να γίνουν αναφορές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize