Αρχική / Sports / Κρήτη – Μαθήματα ανθρωπιάς και σεβασμού από τον παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη

Κρήτη – Μαθήματα ανθρωπιάς και σεβασμού από τον παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη

“Ας σταματήσουμε επιτέλους να υποτιμάμε την ανθρώπινη ζωή”

Με τη συμμετοχή του στην εκδήλωση “Έλα στη θέση μου” στη Θεσσαλονίκη, για την ημέρα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο Χανιώτης παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης έκανε ένα καυστικό σχόλιο για τον τρόπο που σκεφτόμαστε και την νοοτροπία των Ελλήνων όσον αφορά, την παιδεία μας.

Με αφορμή τη λιγοστή συμμετοχή στην εκδήλωση, ο Αντώνης με μια μικρή ομιλία-“γροθιά στο στομάχι”, έδωσε το στίγμα και τη σημασία να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και δράσης με τον απαιτούμενο σεβασμό στους συνανθρώπους μας.

Δείτε τι ανέφερε ο παραολυμπιονίκης κατά την ομιλία του και ένα σύντομο κείμενο το οποίο μοιράζεται δημόσια με όλους μας:

“Ελάχιστες οι παρουσίες, αλλά πολλή η βοή του κόσμου στο φουαγιέ του ΠΑ.ΜΑΚ. στην εκδήλωση «Έλα στην θέση μου» με αφορμή την ημέρα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Άλλη μια απόδειξη ότι δεν δίνουμε την πρέπουσα σημάσια στην ανθρωπιστική παιδεία που πρέπει όλοι να λάβουμε. Το μήνυμα της ημερας αυτής.. Να προσπαθήσουμε να καθιερώσουμε το δικαίωμα της έμφυτης αξιοπρέπειας στις ζωές όλων. Να δώσουμε τον σεβασμό και την αξία που αρμόζει στον κάθε έναν, ώστε να έχουμε τις αρετές που χρειάζονται για να αποκαλούμαστε «άνθρωποι».”

Check Also

Ρέθυμνο – Εκδήλωση στο Επιμελητήριο με ελπίδες για μια ισότιμη νέα γενιά ανθρώπων

Ματθαίος Καπετανάκης - neakriti.gr Το 65% των εμπορικών καταστημάτων στο Ρέθυμνο, ανήκουν σε γυναίκες, όμως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize