Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κρήτη – Λύνεται το πρόβλημα στάθμευσης

Κρήτη – Λύνεται το πρόβλημα στάθμευσης

Ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση του προβλήματος στάθμευσης στον Άγιο Νικόλαο που έχει ακουστεί πολλές φορές στο παρελθόν φαίνεται πως δρομολογείται.

Ο λόγος για την αξιοποίηση του μπαζωμένου χώρου κάτω από την αυλή του 1ου γυμνασίου Αγίου Νικολάου που όταν διαμορφωθεί κατάλληλα θα χωράει περισσότερα από 400 αυτοκίνητα δίνοντας μια πραγματική ανάσα στην πόλη μας και συμβάλλοντας σημαντικά στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έργο έχει κόστος 4.3 εκ. ευρώ και θα καλυφτεί από το αποθεματικό του Δήμου Αγίου Νικολάου.

«Ένα μεγάλο έργο που θα δώσει λύσεις στη στάθμευση προχωράει η δημοτική αρχή Αγίου Νικολάου» δήλωσε ο δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός και συμπλήρωσε: «το έργο αναμένεται να δημοπρατηθεί στις αρχές Μαϊου και αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει να υλοποιείται τον Ιούλιο».

Θέση για το θέμα πήρε και ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Νίκος Κοκκίνης λέγοντας: «θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το σημαντικό αυτό έργο πνοής, μπράβο στη δημοτική αρχή που αναλαμβάνει να το υλοποιήσει». Αντίθετος στο έργο παρουσιάστηκε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ανδριώτης. «Θεωρούμε ότι το σημείο αυτό δεν θα εξυπηρετήσει τίποτα, αντίθετα θα επιδεινώσει το κυκλοφοριακό στη συγκεκριμένη περιοχή. Επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιώργος Φιλλιπάκης ανέφερε: «αν στο έργο δουλέψουν εργάτες της περιοχής μας είμαστε σύμφωνοι».

Να αναφέρουμε τέλος, ότι με το άκουσμα της είδησης, υπήρξαν αντιδράσεις από τους επαγγελματίες που έχουν χώρους για πάρκινγκ, θεωρώντας ότι θα κλείσουν οι δικές τους επιχειρήσεις. Μάλιστα ετοιμάζουν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία Αγίου Νικολάου.

Καλό μήνα…

Check Also

Πώς και πόσο θα μειωθούν οι εισφορές – Ποιους αφορά η ελάφρυνση – Όλο το σχέδιο

ethnos.gr Η μείωση «ακουμπά» 1,5 εκατομμύριο μισθωτούς πλήρους απασχόλησης. Μια ποσοστιαία μονάδα η ελάφρυνση το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize