Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κρήτη: Λίγος σεβασμός στο συνάνθρωπο μας δεν βλάπτει! – Προσέχουμε που παρκάρουμε

Κρήτη: Λίγος σεβασμός στο συνάνθρωπο μας δεν βλάπτει! – Προσέχουμε που παρκάρουμε

Υπάρχει ένα στενάκι στο λόφο της παλιάς νομαρχίας (Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου) όπου συχνά κατά τη διάρκεια του πρωινού υπάρχει το αδιαχώρητο από σταθμευμένα αυτοκίνητα λόγω της μεγάλης κίνησης που υπάρχει στην περιοχή.

Ωστόσο οι περισσότεροι οδηγοί φροντίζουν να μην σταθμεύουν στην οδό Καστέλου Μεραμπέλου διότι είναι πολύ στενός ο δρόμος και εξυπηρετεί τη μοναδική παράκαμψη των αυτοκινήτων για να φύγουν από την περιοχή.

Υπάρχουν και οι άλλες περιπτώσεις όπως του συγκεκριμένου οδηγού που αδιαφορούν παντελώς για τα προβλήματα που συνεπάγεται η παράνομη συμπεριφορά τους.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν πάρκαρε σήμερα το πρωί κανονικά στη μέση του δρόμου σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Όπως μαρτυρούν οι υπόλοιποι οδηγοί που αγανάκτησαν (έμειναν στην ουρά για 20 λεπτά τουλάχιστον έξι αυτοκίνητα) εγκλωβίστηκαν στο σημείο χωρίς να έχουν διέξοδο.

Πρόκειται για σημείο που θα πρέπει να ελεγχθεί με αυστηρότητα από την τροχαία, διότι τέτοιες συμπεριφορές δεν περιορίζονται στα όρια της παραβατικότητας του κ.ο.κ. Αποτελούν παθογένειες μιας άκρως αντικοινωνικής συμπεριφοράς που δεν μπορούν να διαιωνίζονται.

Μ.Α.

Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημοσίων Θεσμών
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπάει τα ζωάκια και τα ταξίδια
Έχει πάθος για τη μόδα

Check Also

Κρήτη – Ξεκινούν εργασίες για το γήπεδο

anatolh.com Ξεκινούν εργασίες για τη διαμόρφωση του εδάφους στο οικόπεδο που αγοράστηκε δίπλα στο υπάρχον …

Σχόλια

Font Resize