Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κρήτη – Κορυφαίοι επιστήμονες αποκαλύπτουν τα μυστικά της αναπαραγωγής

Κρήτη – Κορυφαίοι επιστήμονες αποκαλύπτουν τα μυστικά της αναπαραγωγής

Αποκαλυπτικά στοιχεία για την ανθρώπινη αναπαραγωγή αποκαλύπτουν επιστήμονες και καθηγητές Μαιευτικής & Γυναικολογίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό που συμμετέχουν στο Διεθνές Συνέδριο Ανθρώπινης Αναπαραγωγής που πραγματοποιείται από χθες στο Ηράκλειο.

Για πρώτη φορά και στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης διά βίου μάθησης πραγματοποιείται εξειδικευμένη εκπαίδευση και εξέταση από διεθνούς κύρους αναπαραγωγούς επιστήμονες προκειμένου να απονεμηθεί στους επιτυχόντες δίπλωμα θεωρητικής κατάρτισης στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Στο Διεθνές MSRM Συνέδριο τριάντα πέντε πρωτοπόροι επιστήμονες/καθηγητές Μαιευτικής & Γυναικολογίας από το εξωτερικό καθώς και τριάντα εννέα Έλληνες επιστήμονες και καθηγητές Μαιευτικής & Γυναικολογίας από την Ελλάδα συζητούν και αναλύουν κορυφαία ζητήματα που απασχολούν τις σύγχρονες οικογένειες, όπως η διατήρηση γονιμότητας, η Ενδομητρίωση, η Αντισύλληψη, η Εμφύτευση εμβρύου, η  Εμμηνόπαυση, ο Υπερηχογραφικός έλεγχος στη Γυναικολογία. κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Διεθνές MSRM Συνέδριο έχει βαρύνουσα σημασία για την εκπαίδευση, ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των ειδικών και των παρευρισκομένων ιατρών.

Διοργανωτές είναι η Μεσογειακή Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής (MSRM), η Επιστημονική Εταιρεία για την Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή (SSRHR) και η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το συνέδριο ολοκληρώνεται αύριο.

Check Also

Επιστημονικές μετρήσεις για τους κολυμβητές της Κρήτης

capitano.gr Μετρήσεις και αξιολογήσεις των κολυμβητών / τριών της Κρήτης θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο (6-7 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize