Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κρήτη – Κάτοικοι και καταστηματάρχες συγύρισαν μόνοι τους την πλατεία αφού δεν ανταποκρίνονται οι αρμόδιοι

Κρήτη – Κάτοικοι και καταστηματάρχες συγύρισαν μόνοι τους την πλατεία αφού δεν ανταποκρίνονται οι αρμόδιοι

Έκαναν… και ξαναέκαναν κλήσεις στο τμήμα πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου και δεν έλαβαν καμμία ανταπόκριση

Αγανάκτησαν κάτοικοι και καταστηματάρχες στην πλατεία Αγίας Αικατερίνης στο Ηράκλειο, μετά από πολλές κλήσεις που έκαναν στο τμήμα πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου για να καθαρίσει τα παρτέρια από τα αγριόχορτα.

Όπως γνωστοποιεί σε ανάρτησή του στην ομάδα Ηράκλειο Κουασιμόδια Πόλη, ο κάτοικος της περιοχής, κ. Νίκος Κοτσιφάκης, αφού δεν έλαβαν καμμία ανταπόκριση αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Με δικά τους έξοδα ξεχόρτισαν και στόλισαν την κεντρική πλατεία, σε μία προσπάθεια που συμμετείχαν ακόμη και μικρά παιδιά.

Ο ίδιος ο κ. Κοτσιφάκης αναφέρει: «Η πλατεία της Αγίας Αικατερίνης είναι μια από τις παραμελημένες πλατείες με την μεγαλύτερη προοπτική για αξιοποίηση της για όλον τον κόσμο.Ας κάνουμε λοιπόν εμείς, οι πολίτες ό,τι μπορούμε να δώσουμε σε αυτήν την πλατεία(και όχι μόνο) ζωή και χρώμα.»

Check Also

Μητσοτάκης σαν το 11880 – Του λες το πρόβλημα και…πάει – Ζει ένα δράμα με τα προβλήματα των άλλων και θέλει να απαλύνει τον πόνο τους

anoixtoparathyro.gr Πώς να πάρεις στα σοβαρά έναν πολιτικό που λέει επί λέξει: «Τέσσερις είναι οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize