Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΦΥΣΗ / Κρήτη – Καθαρίζουν τις παραλίες μετά από την κακοκαιρία και τα άστατα καιρικά φαινόμενα

Κρήτη – Καθαρίζουν τις παραλίες μετά από την κακοκαιρία και τα άστατα καιρικά φαινόμενα

Άμεσοι και συντονισμένοι καθαρισμοί των παραλιών σε όλο το εύρος του Δήμου Χανίων


Εργασίες καθαρισμού των παραλιών της Δημοτικής Ενότητας Νέας Κυδωνίας και συγκεκριμένα στην Αγία Μαρίνα
πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες από συνεργεία των Διευθύνσεων Καθαριότητας, Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων. Λόγω της κακοκαιρίας και των άστατων καιρικών φαινομένων, οι παραλίες είχαν γεμίσει (όπως μπορεί να παρατηρήσει κάποιος στις φωτογραφίες 9 και 10) από φερτά υλικά και απορρίμματα.

Μάλιστα, ο όγκος των φερτών υλικών και των απορριμμάτων ήταν τεράστιος, γεγονός που απαιτούσε και απαιτεί πολυήμερη και συντονισμένη εργασία (με ειδικά μηχανήματα).

Τα συνεργεία του Δήμου Χανίων έχουν ήδη απομακρύνει το μεγαλύτερο ποσοστό του όγκου των φερτών υλικών και των απορριμμάτων και οι παραλίες αναμένεται να είναι πλήρως καθαρισμένες μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την απομάκρυνση του όγκου των φερτών υλικών και των απορριμμάτων, ειδικό τρακτέρ θα καθαρίσει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, την άμμο.

Σημειώνεται ότι συνεργεία των υπηρεσιών του Δήμου Χανίων έχουν ήδη καθαρίσει (απομένουν κάποιες λεπτομέρειες) τις παραλίες της Χρυσής Ακτής, των Αγίων Αποστόλων, του Καλαμακίου ενώ θα ακολουθήσουν άμεσα, καθαρισμοί σε παραλίες, σε όλο το εύρος του Δήμου Χανίων (όπως Ακρωτήρι, Βλητές κτλ.).

Check Also

Ρέθυμνο – Χρηματοδοτήσεις 250.000 ευρώ για τον Άγιο Βασίλειο από το Υπουργείο Εσωτερικών

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου χρηματοδοτείται έκτακτα με το ποσό των 250.000,00 € με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize