Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κρήτη – Κατέθεσε μηνύσεις στους μεθυσμένους διασώστες του σκύλου και οδηγούνται στον εισαγγελέα

Κρήτη – Κατέθεσε μηνύσεις στους μεθυσμένους διασώστες του σκύλου και οδηγούνται στον εισαγγελέα

Άλλο είναι η προστασία των ζώων κι άλλο η ανοησία που διακατέχει ορισμένους αλλοδαπούς και ημεδαπούς. Αναφέρομαι σε εκείνους που θεωρούν πως μπορούν να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.

Πρόσφατα έγινε μια καταγγελία από αλλοδαπούς για ελλιπή φροντίδα σκυλιού σε εξοχική κατοικία και μάλιστα πολυτελείας του Αγίου Νικολάου. Βέβαια, μόνο που ταλαιπωρημένο και κακοποιημένο δεν ήταν το σκυλί αφού ο ιδιοκτήτης του προσφέρει «τα καλύτερα» σε ό,τι αφορά το φαγητό του αλλά συνολικά και τη διαβίωση του.

Μάλιστα, αφού τον κατήγγειλαν δύο αλλοδαποί, διαπιστώθηκαν οι καλές συνθήκες διαβίωσης του σκυλιού κι ο ιδιοκτήτης του σκύλου θεώρησε πως εκεί τελείωσε η ταλαιπωρία του.

Δεν ήταν όμως έτσι. Οι αλλοδαποί συνέχισαν απτόητοι και μάλιστα, αφού μέθυσαν άνοιξαν την αυλόπορτα του σπιτιού και μπήκαν μέσα για να ελευθερώσουν το σκύλο.

Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους ζητώντας να ελευθερωθεί ο σκύλος από τον «δυνάστη» του και με την Αστυνομία να παρεμβαίνει.

Μαθαίνω πως ο ιδιοκτήτης, δικαίως, κατέθεσε μηνύσεις στους μεθυσμένους Δον Κιχώτες και την Δεύτερα οδηγούνται στον Εισαγγελέα.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

φωτό αρχείου

Check Also

Κρήτη – Νέα Τοπική Μονάδα Υγείας και Μονάδα για χημειοθεραπείες

www.neakriti.gr Νέα Τοπική Μονάδα Υγείας και Μονάδα για χημειοθεραπείες στον Άγιο Νικόλαο Τα εγκαίνια της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize