Κρήτη: Είναι η πρώτη χρονιά που ο Αύγουστος έκλεισε με χαμηλότερο τζίρο από τον Ιούλιο!

H αναντιστοιχία στις  πληρότητες στα ξενοδοχεία του νησιού ξεπερνούν κατά μέσο όρο το 95% και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά που μεγαλώνουν το χάσμα από τους τουριστικούς επισκέπτες των περασμένων χρόνων…μοιάζει σπαζοκεφαλιά!

Είναι η πρώτη χρονιά που ο Αύγουστος έκλεισε με χαμηλότερο τζίρο από τον Ιούλιο. Ο Ιούλιος είχε καλύτερη απόδοση.

Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί σε κανένα άλλο καλοκαίρι.

Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό – που πάντα έβαζαν κάτι στην άκρη για τον χειμώνα – είναι τσίμα – τσίμα!

Ούτε αυτό δεν έχει ξανασυμβεί σε κανένα άλλο καλοκαίρι.

Τώρα όμως γίνεται λόγος για Σεπτέμβρη και Οκτώβρη με τον ποιοτικό τουρισμό που δεν ήρθε Ιούλιο και Αύγουστο…για να πετύχει καλύτερες τιμές και ποιοτικότερο service (εξαιτίας του λιγότερου κόσμου)
Και ενώ τα σχόλια των αλλοδαπών επισκεπτών είναι θετικά για την κρητική φιλοξενία και τις ομορφιές του τόπου, οι ίδιοι οι τουριστικοί φορείς του νησιού, μιλούν για τις σοβαρότατες ελλείψεις που παρουσιάζει σε υποδομές η Κρήτη.

 

Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που έχει χτυπήσει όλη την Ευρώπη οι τουρίστες έχουν γίνει ΣΦΙΧΤΟΙ ως προς τα έξοδα που κάνουν στις διακοπές τους.

Οι άνθρωποι που έρχονται για διακοπές ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ κι εκείνοι κρίση στις χώρες τους γι’ αυτό και τα έξοδα που κάνουν είναι μειωμένα, συγκριτικά με την προηγούμενη πενταετία»

Οι τουρίστες που φέτος ήρθαν στην Κρήτη για διακοπές , δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα που μας αξίζει σαν νησί. Κι αυτό θα έχουμε να το αντιμετωπίσουμε στην πράξη από την αρχή του φθινοπώρου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize