Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κρήτη – Εντυπωσιακή… αλλά πολύπαθη η γέφυρα Χαμεζίου

Κρήτη – Εντυπωσιακή… αλλά πολύπαθη η γέφυρα Χαμεζίου

Νέα προσπάθεια για την πολύπαθη γέφυρα της Σητείας

Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής το σύγχρονο Κρητικό Γιοφύρι της Άρτας, η μεγάλη γέφυρα στη Σητεία, πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα και μέχρι το τέλος του χρόνου

Η πολύπαθη γέφυρα στη Σητεία ξαναπαίρνει πνοή, αφού ο νέος εργολάβος έπιασε δουλειά και οι εργασίες ξεκίνησαν ξανά. Το νέο χρονοδιάγραμμα που δίνεται από τον ΟΑΚ είναι 31/12/2018.

Ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Φώτης Καζάσης εκτιμά ότι είναι εφικτή την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου στο τέλος του χρόνου και κυρίως πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Η νέα κοινοπραξία, που ήδη έχει εγκατασταθεί στο έργο και έχει ξεκινήσει εργασίες, εμπνέει εμπιστοσύνη τόσο στον ΟΑΚ, όσο και στο Δήμο Σητείας.

Εκκρεμεί ένα ποσοστό 70% του αντικειμένου των εργασιών, όπως προβλέπεται στη σύμβαση, το οποίο δεν έγινε από τον αρχικό ανάδοχο και με βάση τη διαδικασία υποκατάστασης θα υλοποιηθεί από τον νέο εργολάβο.

Πλέον το μεγάλο «στοίχημα» που έχει τεθεί από τον ΟΑΚ Α.Ε. είναι το έργο να ολοκληρωθεί σύντομα και μέσα στο χρονοδιάγραμμα, ώστε το σύγχρονο Κρητικό Γιοφύρι της Άρτας να δοθεί επιτέλους προς χρήση μετά από χρόνια αναμονής.

Watch this video on YouTube.
Από: Φωτεινή Μαυροματάκη

Απόφοιτος ΔΙΕΚ Γραφιστικής και Εφαρμοσμένων Τεχνών
Έχει υπάρξει αθλητής Στίβου
Αγαπά τις τέχνες, τη γαστρονομία και το ευ ζην
Fitness & Lifestyle maniac!

Check Also

«Όταν φτάσαμε στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους τόσοι άνθρωποι, ανατρίχιασα»

anatolh.com Την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου κατέκτησε η αθλήτρια από τη Σητεία Ελευθερία Πετρουλάκη. Στις δηλώσεις …

Σχόλια

Font Resize