Κρήτη – Εκχιονιστικό ανοίγει το δρόμο για να περάσει το ασθενοφόρο

Δύο ασθενείς μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο

Άριστη ήταν η συνεργασία των συνεργείων του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου με το ΕΚΑΒ, καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας χρειάστηκε η διακομιδή δύο ασθενών από το Κέντρο Υγείας προς  το Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Με τη βοήθεια του εκχιονιστικού του Δήμου, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Τζερμιάδων κατάφερε να μεταφέρει με ασφάλεια τους ασθενείς στο νοσοκομείο, ενώ οι χειριστές των γκρέιντερ κατάφεραν να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς.

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της δύσκολης αυτής νύχτας, δύο διακομιδές πραγματοποιήθηκαν από το Οροπέδιο Λασιθίου προς το Ηράκλειο.

Ο Δήμαρχος κ. Στεφανάκης, προειδοποιεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινούνται με αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς οι θερμοκρασίες στην περιοχή είναι ιδιαίτερα χαμηλές, την ώρα που τα εκχιονιστικά μηχανήματα δίνουν μάχη προκειμένου οι δρόμοι να παραμείνουν ανοιχτοί.

Ο Δήμαρχος μιλώντας στο neakriti.gr τόνισε ότι εντός του Κάμπου το χιόνι φτάνει μέχρι και τα 30 εκατοστά, ενώ σε άλλες περιοχές όπως είναι τα Σελιά, το χιόνι πέφτει συνεχώς και έχει φτάσει έως τους 40 πόντους.

«Οι εκχιονισμοί συνεχίζονται προκειμένου να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι, ενώ προβλήματα δεν έχουν σημειωθεί. Αυτή την ώρα (σ.σ. 7:30) χιονίζει μέσα στο Οροπέδιο Λασιθίου» λέει ο κ. Στεφανάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize