Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κρήτη – Διευρύνεται ο κύκλος των κατηγορουμένων για την υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Κρήτη – Διευρύνεται ο κύκλος των κατηγορουμένων για την υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Τέσσερα νέα πρόσωπα κλήθηκαν σε απολογία – Αρνήθηκαν κάθε συμμετοχή και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη αφού διευρύνεται ο κύκλος των κατηγορουμένων με την προσθήκη ακόμα τεσσάρων προσώπων Ρεθυμνιώτικης καταγωγής. Οι δύο εξ αυτών είναι αδέλφια και διαμένουν κυρίως στην Αθήνα. Ο τρίτος κατηγορούμενος έχει συγγενική σχέση μαζί τους ενώ ο τέταρτος κατηγορούμενος είναι συγγενής προφυλακισμένου για την υπόθεση.

Πρόκειται για άτομα που είχαν ακουστεί εξ αρχής ως ονόματα, είχαν ελεγχθεί και είχαν διενεργηθεί έρευνες στα σπίτια τους. Οι αρμόδιες Αρχές έκριναν ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή ώστε να κληθούν σε απολογία καθώς έχουν στην διάθεση τους το μεγαλύτερο μέρος του αποδεικτικού υλικού και έχουν αξιολογήσει κάποια ευρήματα που σχετίζονται κυρίως με την σάρωση των κεραιών.

Και οι τέσσερις αρνήθηκαν κάθε συμμετοχή. Με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Βοηθός Δημοσιογράφου
Τελειόφοιτη Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών

Check Also

Κρήτη – Συλλήψεις για τον εμπρησμό των πανάκριβων μηχανημάτων

Εξιχνιάστηκε υπόθεση εμπρησμού που διαπράχθηκε σε επιχείρηση, στην Ιεράπετρα Λασιθίου  Συνελήφθη, με την αυτόφωρη διαδικασία, …

Σχόλια

Font Resize