Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κρήτη – Διευκρινήσεις για τις μοναδικές αιμοδοσίες για το αγόρι που αντιμετωπίζει πρόβλημα

Κρήτη – Διευκρινήσεις για τις μοναδικές αιμοδοσίες για το αγόρι που αντιμετωπίζει πρόβλημα

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και κινητοποίηση έχει προκληθεί μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος του 7μηνου αγοριού το οποίο πρόσφατα διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια ώστε να γίνουν απαραίτητες μεταγγίσεις.

Μαζί με την κινητοποίηση δημιουργήθηκε και μια σύγχυση στον κόσμο που έσπευσε να βοηθήσει και έτσι η οικογένεια Χουλάκη σε επικοινωνία που είχε με το Ράδιο Λασίθι θέλησε να κάνει ορισμένες διευκρινίσεις ώστε να είναι ξεκάθαρη η κατάσταση για το πως μπορεί να προσφέρει τη βοήθειά του.

Έτσι λοιπόν γίνεται γνωστό πως οι μοναδικές αιμοληψίες που θα γίνουν στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας για τη βοήθεια του αγοριού θα γίνουν στις 18 Αυγούστου στο πολιτιστικό Κέντρο της Παχειάς Άμμου από από τις 09:30 το πρωί ως τη 13:30 το μεσημέρι, και την Παρασκευή και Σάββατο 23 και 24 Αυγούστου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ιεράπετρας σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Και οι δύο αυτές εθελοντικές αιμοληψίες γίνονται σε γνώση και συμφωνία με την παιδοαιματολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Παράλληλα τα Νοσοκομεία Αγίου Νικολάου, Βενιζέλειο και ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο αλλά και το νοσοκομείο Ρεθύμνου είναι ενημερωμένα για την κατάσταση και δέχονται εθελοντές αιμοδότες.

Check Also

Ρέθυμνο – Χαρμόσυνα νέα για τους γονείς του αγοριού που έπεσε από πολυκατοικία

neakriti.gr Ευχάριστα είναι για το αγόρι το οποίο έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize