Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κρήτη – Χωρίς φωτισμό τα Σαββατοκύριακα η Σπιναλόγκα

Κρήτη – Χωρίς φωτισμό τα Σαββατοκύριακα η Σπιναλόγκα

Παράπλευρη απώλεια της κλοπής που έλαβε χώρα στην Σπιναλόγκα το βράδυ της 26ης προς την 27η Αυγούστου αποτελεί η καταστροφή από τους δράστες του «εγκεφάλου» της γεννήτριας μέσω της οποίας παίρνουν ενέργεια τα φωτιστικά σώματα στο νησί, είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

«Προφανώς», συνέχισε ο Δήμαρχος, «το κατέστρεψαν για να μην υπάρχει φωτισμός παράλληλα με την Πανσέληνο που υπήρχε. Υπάρχουν κάποια ζητήματα λειτουργίας μέχρι να δούμε πώς θα συντηρήσουμε αυτό το εξάρτημα, που δεν είναι φτηνό και οι διαδικασίες του Δημοσίου θα μας  προβληματίσουν για το πώς θα διαθέσουμε τα 1.500 ευρώ που περίπου χρειάζεται για να αποκατασταθεί η βλάβη στο σύστημα αυτό».

Η ηλεκτροδότηση της Σπιναλόγκας μπαίνει, όπως λέει ο Δήμαρχος, στο «τραπέζι» για ένα πρόσθετο λόγο επιτακτικά. «Νομίζω ότι είναι ίσως και το μόνο “θετικό” από όλη αυτή την ταλαιπωρία που υφίστανται πρωτίστως οι υπάλληλοι και ιδίως οι εποχιακοί φύλακες στη Σπιναλόγκα και οι τοπικοί υπηρεσιακοί παράγοντες, που παρ’ όλο που στην διαδρομή πολλαπλώς είχαν προσπαθήσει να ευαισθητοποιήσουν τις κεντρικές υπηρεσίες για την λύση αυτού του ζητήματος δεν έκαναν κάτι», συμπληρώνει.

Check Also

Κώστας Παπαδάκης – «Θα αποζημιωθούν λαϊκά νοικοκυριά, αυτοαπασχολούμενοι και φτωχοί αγρότες των περιοχών της Κρήτης που επλήγησαν;»

Με καταπείγουσα Ερώτησή της η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ επανέρχεται στο ζήτημα που ανέδειξε και με Ερώτησή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize