Αρχική / uncategorised / Κρήτη – Αυτή η περιοχή μοριοδοτήθηκε ως περιοχή δυσμενούς διαβίωσης

Κρήτη – Αυτή η περιοχή μοριοδοτήθηκε ως περιοχή δυσμενούς διαβίωσης

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχεται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Λασιθίου την εκπλήρωση του αιτήματος της Ένωσης για αναγνώριση του Οροπεδίου Λασιθίου, ως περιοχή δυσμενούς διαβίωσης και ένταξη του Αστυνομικού Σταθμού της περιοχής στο καθεστώς της επιπλέον μοριοδότησης, εξαιτίας των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής.


Μετά τη σειρά επαφών και συναντήσεων της Ένωσης μας στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, οι αστυνομικοί, με χαρά διαπιστώνουν τις άμεσες ενέργειες από την πλευρά της ηγεσίας, για την επιπλέον μοριοδότηση στους Αστυνομικούς που υπηρετούν στον εν λόγω Αστυνομικό Σταθμό, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Η Ένωση μας, ευχαριστεί την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κυρία Όλγα Γεροβασίλη, τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη, τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο, τον Υπαρχηγό Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Ανδρέα Δασκαλάκη, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομία Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγο κ. Χρήστο Δραγατάκη και τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού Ταξίαρχο κ. Μιχαήλ Λαδομένο.

 

Check Also

Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα Λυκουρέζος και Παναγόπουλος για την υπόθεση «μαφίας των φυλακών»

in.gr Στον ανακριτή για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize