Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κρήτη: Ανθρωποκυνηγητό στο κέντρο της πόλης σε στελέχη των ΑΝΕΛ

Κρήτη: Ανθρωποκυνηγητό στο κέντρο της πόλης σε στελέχη των ΑΝΕΛ

Σε ανθρωποκυνηγητό στο κέντρο της πόλης, εξελίχθηκε η διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στα Χανιά όπου βρέθηκε νωρίτερα η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, για τα εγκαίνια του καινούργιου χώρου.

Μια ομάδα ατόμων, που βρέθηκε από νωρίς στο σημείο φωνάζοντας συνθήματα και αποδοκιμάζοντας για τον όρο “Μακεδονία” στη συμφωνία με την πΓΔΜ, κυνήγησε βρίζοντας και προπηλακίζοντας στελέχη των ΑΝΕΛ στα Χανιά μέσα στους δρόμους της πόλης, όπως φαίνεται στα βίντεο του zarpanews.gr:

Η υπουργός φυγαδεύτηκε από το Μέγαρο Πάνθεον όπου στεγάζονται τα νέα γραφεία, από διαφορετική έξοδο, κάτι που όπως φαίνεται εξόργισε τους συγκεντρωμένους και καταφέρθηκαν εναντίον των υπόλοιπων ατόμων που εξέρχονταν του Μεγάρου.

Η αστυνομία που φρουρούσε από νωρίς το χώρο, έδωσε τέλος στην επιδιωκόμενη επίθεση των διαμαρτυρόμενων, προστατεύοντας παράλληλα όσους εξήλθαν ενώ δεν φαίνεται να σημειώθηκαν προσαγωγές.

Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημοσίων Θεσμών
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπάει τα ζωάκια και τα ταξίδια
Έχει πάθος για τη μόδα

Check Also

Είχαν ρημάξει σπίτια στην Κρήτη όμως τους «τσάκωσαν»

Εξιχνιάστηκαν, τριάντα οχτώ (38) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε οικίες, στο Ηράκλειο   Σχηματίστηκε δικογραφία …

Σχόλια

Font Resize