Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Travel / Κρήτη – Ανταλλαγή του ακινήτου Αμμουδίου με τις μετοχές του Minos Beach

Κρήτη – Ανταλλαγή του ακινήτου Αμμουδίου με τις μετοχές του Minos Beach

«Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα – μετά τις γιορτές – προγραμματίζεται συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών παρουσία του βουλευτή Λασιθίου, με στόχο την κατάθεση πρότασης εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, αναφορικά με την ανταλλαγή του ακινήτου Αμμουδίου με τις μετοχές του Minos Beach, που αποτελεί χρόνιο αίτημα της περιοχής».

Η παραπάνω επίσκεψη αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί δεδομένης της τροπολογίας που έχει προταθεί από τον τοπικό βουλευτή,  η πρόταση που αναμένεται να κατατεθεί έχει διαμορφωθεί καθ’ υπόδειξη νομικών κύκλων, ενώ εκφράζεται η πεποίθηση ότι δύναται να γίνει αποδεκτή.

«Πρόκειται» – επεσήμανε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός – «για έναν ακόμα μεγάλο στόχο, που αναμένεται να δώσει την δυνατότητα στην επόμενη δημοτική αρχή ν’ ασχοληθεί με τρέχοντα για την περίοδο εκείνη θέματα, χωρίς τις εκκρεμότητες του παρελθόντος» καταλήγει το δελτίο τύπου του δήμου.

Check Also

Επίσκεψη στα “Μετέωρα” της Κρήτης

anatolh.com Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου, την προηγούμενη Κυριακή 10 Μαρτίου, διοργάνωσε πεζοπορία στην περιοχή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize