Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κρήτη – Αναπλάσεις στην παλιά πόλη – Αλλάζει ριζικά η εικόνα του δρόμου που οδηγεί στο Ενετικό λιμάνι

Κρήτη – Αναπλάσεις στην παλιά πόλη – Αλλάζει ριζικά η εικόνα του δρόμου που οδηγεί στο Ενετικό λιμάνι

Ανανεώνεται η Δυτική Τάφρος

Αρχίζουν με τη λήξη της τουριστικής περιόδου οι εργασίες για την ανάπλαση της οδού Χάληδων στα Χανιά. Πρόκειται για ένα έργο βιτρίνα για την πόλη το οποίο αναμένεται να αλλάξει ριζικά την εικόνα του δρόμου που οδηγεί στο Ενετικό λιμάνι.

Στις παρεμβάσεις περιλαμβάνεται και η ανάπλαση της Πλατείας της μητρόπολης. Το έργο που χρηματοδοτείται με το ποσό των 600.000 ευρώ και υλοποιεί η δημοτική αρχή έρχεται να συμπληρώσει τις αναπλάσεις στην παλιά πόλη.

Στις 29 Οκτωβρίου αναμένεται να εγκατασταθεί ο εργολάβος και να αρχίσουν οι εργασίες οι οποίες σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις της δημοτικής αρχής θα ολοκληρωθούν μέσα σε διάστημα έξι μηνών και πάντως πριν από την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου.

Αύριο στις 9 το πρωί στο δημαρχείο Χανίων στελέχη της δημοτικής αρχής θα έχουν συνάντηση με επιχειρηματίες της οδού Χάληδων στους οποίους θα παρουσιάσουν τεχνικά σημεία του έργου .

 

 

Από: Παπαδογιαννάκη Βίκυ

Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημοσίων Θεσμών
Μιλάει ξένες γλώσσες
Αγαπάει τα ζωάκια και τα ταξίδια
Έχει πάθος για τη μόδα

Check Also

Απίστευτο σκουπιδαριό στην είσοδο του Ενετικού Λιμανιού στην Κρήτη

zarpanews.gr Ορισμένοι συμπολίτες μας φαίνεται πως αδυνατούν μέχρι και σήμερα να αντιληφθούν τη διαφορά ανάμεσα …

Σχόλια

Font Resize