Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / NEWS VIDEOS / Καινοτομία που αποφέρει καρπούς στο Πανεπιστήμιο και την Περιφέρεια Κρήτης και πάνω από όλα στους πολίτες

Καινοτομία που αποφέρει καρπούς στο Πανεπιστήμιο και την Περιφέρεια Κρήτης και πάνω από όλα στους πολίτες

Η διακυβέρνηση, η βιωσιμότητα και η περιφερειακή καινοτομία, τέθηκαν στο ερευνητικό πεδίο του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης. Οι επιστήμονες του  Πανεπιστημίου Κρήτης πραγματοποίησαν ποιοτικές έρευνες στους φορείς της αυτοδιοίκησης και ποσοτικές στους κατοίκους του νησιού. Τα συμπεράσματα παρουσιάστηκαν σε ημερίδα στην Πανεπιστημιούπολη στον Γάλλο Ρεθύμνου.

Πανεπιστήμιο και Περιφέρεια Κρήτης ένωσαν δυνάμεις για να κατανοήσουν τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες του νησιού και να βρεθούν τρόποι για το πως θα μπορούσαν να εφαρμοστούν πολιτικές για την άμβλυνση των προβλημάτων που παρουσιάζονται στη διαβίωση των μόνιμων κατοίκων και όχι μόνο.

Μεγαλύτερη δυσαρέσκεια των κατοίκων της Κρήτης δε φέρει παρά ο ΒΟΑΚ με τους κρητικούς να επιτάσσουν την ανάγκη για βελτίωση των υποδομών στο νησί και γνωρίζοντας πια άριστα ότι αποτελεί πρωταρχικό μοχλό τουριστικής ανάπτυξης το άρτιο, ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο σε όλο το μήκος του νησιού, ενώ περισσότερη αρνητική κριτική συγκεντρώνει το κεντρικό κράτος παρά η Περιφέρεια Κρήτης.

Οι δύο φορείς του νησιού διαβεβαιώνουν ότι αυτό που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια, δηλαδή η έμπρακτη συνεργασία πανεπιστημίου-αυτοδιοίκησης, θα συνεχιστεί σε σειρά θεμάτων με γνώμονα την καινοτομία που αποφέρει καρπούς και στις δύο πλευρές και πάνω από όλα στους πολίτες.

Check Also

Κρήτη – Έκπτωση & δωρεάν μετακίνηση ΑμεΑ με τα ΚΤΕΛ – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;

neakriti.gr Για να αποφύγετε την ταλαιπωρία, δείτε ποια μέρα πρέπει να πάτε στα ΚΕΠ ανάλογα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize