Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κάθε χαμόγελο ενός παιδιού έχει αξία! – Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις! – Bazaar μπροστά από το Δημαρχείο Ρεθύμνου

Κάθε χαμόγελο ενός παιδιού έχει αξία! – Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις! – Bazaar μπροστά από το Δημαρχείο Ρεθύμνου

Κόσμος επισκέπτεται καθημερινά το οργανωμένο bazaar από το Το Χαμόγελο του Παιδιού έξω από το Δημαρχείο Ρεθύμνου. Από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου έως και τις 15 θα υπάρχει μια μεγάλη συλλογή από κατασκευές εθελοντών, μολύβια, τετράδια, ξυλομπογιές, σχολικές τσάντες και άλλα είδη ελληνικής κατασκευής σε πολύ προσιτές τιμές.

Ο Γρηγόρης Μαρινάκης, Κοινωνικός Λειτουργός στο Χαμόγελο του Παιδιού εξηγεί, ότι από τον Οκτώβριο του 2014 ο εθελοντικός οργανισμός έχει σταθερή φυσική παρουσία στην Κρήτη, μέχρι τον Ιούνιο του 2017 είχαν στηρίξει περισσότερο από 10.500 παιδιά και τις οικογένειές τους στην Περιφέρεια Κρήτης.

Η δράση του οργανισμού αφορά παιδιά που έχουν υπάρξει θύματα βίας ή εξαφάνισης, παιδιά που αντιμετωπίζουν σημαντικό ή λιγότερο σημαντικό πρόβλημα υγείας, καθώς και παιδιά με τις οικογένειές τους που ζουν ή απειλούνται να βρεθούν σε καθεστώς φτώχειας.

Το χαμόγελο του παιδιού με το σχολικό του παζάρι βρίσκεται και στο Ρέθυμνο από τις 10 το πρωί έως και της 5 το απόγευμα. Διαθέτει σχολικά είδη σε πολύ προσιτές τιμές προκειμένου ο κάθε πολίτης που θέλει και μπορεί να συνδράμει στο σκοπό αυτό και να το πράξει χωρίς μεγάλο κόστος προκειμένου να βοηθηθούν ολοένα και περισσότερα παιδικά χαμόγελα να λάμψουν!

Το κέντρο άμεσης κοινωνικής επέμβασης στο Ηράκλειο και στα Χανιά βρίσκεται σταθερά για να εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των οικογενειών της Κρήτης, ενώ αυτή τη στιγμή εκτός από το Ρέθυμνο θα βρείτε παζάρι στο Ηράκλειο και στα Χανιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το α’ εξάμηνο του 2017 στήριξε 60.543 παιδιά και τις οικογένειές που βρίσκονται στην Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα, θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο, χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση παρά μόνο με την υποστήριξη του κόσμου.

Παράλληλα, για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο σχολικό bazaar, όμως επιθυμούν να προμηθευτούν τα σχολικά είδη από Το Χαμόγελο του Παιδιού, αυτό μπορεί να γίνει μέσω του e-shop hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ ή από τα γραφεία του οργανισμού.

Check Also

Ρέθυμνο – Καλοκαίρι στο “Σημείο” για όλους!

Καλοκαίρι στο “Σημείο” για όλους! Το καλοκαίρι στο γνωστό πλέον “Σημείο”( Πατριάρχου Αθηναγόρα 17) είναι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize