Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΡΗΤΗ / ΡΕΘΥΜΝΟ / «Κάποιοι που θέλουν να σταθούν εμπόδιο στην επίλυση του προβλήματος της στέγασης του ΚΨΥ του Ρεθύμνου»

«Κάποιοι που θέλουν να σταθούν εμπόδιο στην επίλυση του προβλήματος της στέγασης του ΚΨΥ του Ρεθύμνου»

Ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης, δε δίστασε να αφήσει αιχμές γύρω από το πολύκροτο θέμα της στέγασης του ΚΨΥ του Ρεθύμνου.

Στα πλαίσια εκδήλωσης του κέντρου για την ημέρα ψυχικής υγείας, ο κ.Φραγκιαδάκης μίλησε για το πρόβλημα της στέγασης του κέντρου και τόνισε ξεκάθαρα ότι υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να σταθούν εμπόδιο στην επίλυση του.

Αναλυτικά, ο διοικητής του νοσοκομείου δήλωσε:

«Το έχω πάρει προσωπικά και ως διοικητής και ως άνθρωπος. Και ως φίλος του κ. Λιοδάκη και ως συνεργάτης και συνάδελφος του προσωπικού που εργάζεται σε αυτό. Μπορεί να μη με ξέρουν καλά, ούτε εγώ τους έχω μάθει καλά. Γνωρίζω όμως τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Η επόμενη στέγαση του κέντρου θα είναι υπό όρους δικούς μας και δικούς σας. Δε θα σταθεί κανένας εμπόδιο, όσο κι αν το θέλουν κάποιοι να σταθούν εμπόδιο. Και κάποιοι καταλαβαίνουν καλά τι λέω. Άρα θα είναι υπό τους όρους τους δικούς μας. Αυτούς που εμείς θέλουμε να έχουμε για να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες υγείας».

Θυμίζουμε ότι το ΚΨΥ είχε μπει σε περιπέτειες αναζήτησης στέγασης τον Ιούλιο όταν ο Αντώνης Λιοδάκης έλαβε ενημέρωση έξωσης από τον ιδιοκτήτη του κτηρίου, ο οποίος επιθυμούσε να αξιοποιήσει το χώρο. Ο κ.Λιοδάκης είχε τονίσει ότι η έξωση δεν έγινε εξαιτίας οφειλών, καθώς «ο ιδιοκτήτης πληρωνόταν χωρίς καμία καθυστέρηση».

Να θυμηθούμε παράλληλα πως, η είδηση της έξωσης είχε προκαλέσει αντιδράσεις των στελεχών του κέντρου, καθώς όπως είχαν τονίσει «η έξωση προκάλεσε την βίαιη διακοπή των θεραπειών σε ανθρώπους που είχαν άμεση ανάγκη ψυχολογικής ή φαρμακευτικής υποστήριξης και βρέθηκαν σε μια συνθήκη ανασφάλειας όσον αφορά το πότε θα συνεχιστούν οι θεραπείες τους».

Αλκυόνη Χριστοδουλάκη

Check Also

Ρέθυμνο – Κρίσιμη η κατάσταση 23χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στα Μισίρια

neakriti.gr Η κρισιμότητα της κατάστασης επέβαλλε την μεταφορά του από το Ρέθυμνο στο Ηράκλειο Στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize