Αρχική / STYLE / Sports / Και ξανά σε ένα πατινοδρόμιο ειδικών προδιαγραφών από το Ρέθυμνο στη… Ρώμη!

Και ξανά σε ένα πατινοδρόμιο ειδικών προδιαγραφών από το Ρέθυμνο στη… Ρώμη!

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΞΑΝΑ…ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΡΩΜΗ»

Το τμήμα των πατινιών του Ο.Κ.Α. Πρέβελη βρέθηκε για δεύτερη φορά στη Ρώμη, όπου νεαροί αθλητές του συμμετείχαν σε προπονήσεις της ομάδας Roma 7 σε ένα πατινοδρόμιο ειδικών προδιαγραφών.

Εκεί διεξήχθη και ο αγώνας-κριτήριο που έδωσε το εισιτήριο για τη συμμετοχή τριών αθλητών οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Speed Skating, που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία από 1 έως 8 Ιουλίου και αποτελεί αγώνα-σταθμό για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Νέων του Μπουένος ‘Αιρες.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα Roma 7 για τη φιλοξενία και την όμορφη υποδοχή που επιφύλαξαν σε όλη την αποστολή, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους όλου του κόσμου.

Σε οργανωτικό επίπεδο, πραγματοποιήθηκε τέλος μια πολύ επιτυχημένη συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας World Skate, με την υποστήριξη και καθοδήγηση των οποίων γίνεται εφικτή η προαγωγή του αθλήματος στην Ελλάδα.

Μαζί στο ρεπορτάζ καθημερινά, αλλά και σε αφιερώματα.
Ενημέρωση και Ψυχαγωγία, Υπεύθυνα με Πολυφωνία και Ψυχραιμία.
Στην Κρήτη ζεις με σάρκα και οστά, την ψυχή της αυθεντικότητας!

Check Also

Ρέθυμνο – 6ος δρόμος υγείας και αλληλεγγύης – Τα έσοδα θα διατεθούν για καλό σκοπό!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ  με συνδιοργανωτές :     α)   το  Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης                                      …

Σχόλια

Font Resize