Ηράκλειο – «Εντατικά» μαθήματα οδική ασφάλεια σε ανήλικους παραβάτες

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, για ενδέκατη φορά, πραγματοποιήθηκε συνεδρία-διάλεξη για την οδική ασφάλεια στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου για τους ανήλικους παραβάτες του Κ.Ο.Κ. με ομιλητή τον Κο Καρακούδη Στέλιο ,από το τμήμα της τροχαίας Ηρακλείου.

Το Δικαστήριο Ανηλίκων επιβάλλοντας αναμορφωτικά μέτρα, υποχρεώνει τους ανηλίκους παραβάτες του ΚΟΚ στην παρακολούθηση Σεμιναρίου- διάλεξης για την οδική ασφάλεια.

Το Δικαστήριο Ανηλίκων και η Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων Ηρακλείου συνεχίζουν την δράση, η οποία έχει ξεκινήσει από το 2016 για επιμόρφωση – ενημέρωση των ανηλίκων παραβατών του ΚΟΚ, σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου και το Εργαστήριο Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας και Οδικής Ασφάλειας του ΕΛ. ΜΕ. ΠΑ.

Συνολικά έχουν παρακολουθήσει τα προγράμματα 246 ανήλικοι με διαλέξεις-συνεδρίες από εγκεκριμένους ομιλητές, όπως από τον κ. Λιονάκη Πρόεδρο συλλόγου πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, τον κ. Αγγουριδάκη Παναγιώτη Επίκουρο Καθηγητή Επείγουσας Ιατρικής Δ/ντή ΤΕΠ στο ΠΑΓΝΗ και τον Κο Καρακούδη από το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου , καθώς και την κα Παπαδακάκη από το Εργαστήριο Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας και Οδικής Ασφάλειας του ΕΛ. ΜΕ. ΠΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize