Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ηχηρή απουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη σύσκεψη για τους συμβασιούχους!

Ηχηρή απουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη σύσκεψη για τους συμβασιούχους!

Όπως τονίστηκε είναι ανάγκη να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση που θα απαλλάξει τους συμβασιούχους από το αδιέξοδο της ανεργίας.

Από την ηχηρή … απουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου σημαδεύτηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου για τους συμβασιούχους της καθαριότητας που βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανεργία με τη λήξη των συμβάσεων τους.

Οι βουλευτές που έδωσαν το παρών ήταν οι κκ Κεγκέρογλου, Δανέλλης και Συντυχάκης καθώς επίσης ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Μαλεβιζίου.

Οι βουλευτές ενημερώθηκαν για το πρόβλημα με τους υπό το καθεστώς απόλυσης εργαζόμενους καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου. Όπως τονίστηκε είναι ανάγκη να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση που θα απαλλάξει τους συμβασιούχους από το αδιέξοδο της ανεργίας.

Παράλληλα τονίστηκε ότι θα πρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την μονιμοποίηση προσωπικού ενώ όπως σημείωσε ο κ. Μαμουλάκης υπάρχουν 65 κενές θέσεις μπορούν να καλυφθούν από τους ήδη υπάρχοντες συμβασιούχους.

Check Also

Ρέθυμνο – Η λύση στα τεράστια αποθέματα τυριού – Ξεκινάει η διάθεσή τους στα σχολικά γεύματα

Η γραβιέρα ΠΟΠ Κρήτης θα συμπεριληφθεί μία φορά την εβδομάδα στα σχολικά γεύματα, σύμφωνα με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize