Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / FreeTime / Η κάμερα του Pocophone F1 θα πάρει 4K βίντεο στα 60fps τον Φεβρουάριο

Η κάμερα του Pocophone F1 θα πάρει 4K βίντεο στα 60fps τον Φεβρουάριο

Η κάμερα του Pocophone F1 γίνεται όλο και καλύτερη. Μάλιστα πολύ σύντομα, μια αναβάθμιση θα φέρει στην συσκευή super slow motion στα 960fps, μαζί με το Night Mode της Xiaomi.

Σήμερα μαθαίνουμε πως η ομάδα του Pocophone θα φέρει και δυνατότητα λήψης 4K βίντεο στα 60fps. Η αναβάθμιση έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο.

Το πρώτο update που θα έρθει στις επόμενες ημέρες θα διορθώσει και τα προβλήματα με την μπαταρία και την αφή, που έχουν αναφέρει ορισμένοι χρήστες.

C Manmohan@cmanmohan

Fans! 960FPS slo-mo & Night mode is coming to the stable build for your in the coming two weeks. As a part of this update, we are also optimizing the reported battery drain & touch issues. Apologies for the slight delay on this. (1/2)

C Manmohan@cmanmohan

And regarding 4K 60 FPS, we will be rolling it out in the stable update in February. We are working with our partners to also provide Widevine L1 certification.
We will continue to focus on providing the best experience on POCO F1. (2/2)@IndiaPOCO

208 people are talking about this

Στα αρνητικά, έχουμε την έλλειψη Widevine L1, που είναι ένα σύστημα DRM, για streaming HD περιεχομένου από το Netflix και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες. Η ομάδα που δουλεύει πάνω στην συσκευή, προσπαθεί να λύσει το θέμα με τους συνεργάτες της, όμως δεν είναι γνωστό για το πότε θα τα καταφέρει. Πάντως το Widevine δεν μπορεί να αναβαθμιστεί μέσω OTA update.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize