Αρχική / PLUS / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου χαιρετίζει τη συστράτευση του μητροπολιτικού δήμου και… συγκαλεί τους υπόλοιπους

Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου χαιρετίζει τη συστράτευση του μητροπολιτικού δήμου και… συγκαλεί τους υπόλοιπους

Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου καλωσορίζει την ανταπόκριση του Δήμου Ρεθύμνου στο κάλεσμα του σωματείου μας για ανάληψη πρωτοβουλιών από την πλευρά των δημοτικών αρχών του νομού μας σχετικά με την άμβλυνση του στεγαστικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι αναπληρωτές καθηγητές, αλλά και οι φοιτητές.

Χαιρόμαστε που ο Δήμος ακολούθησε την πρωτοβουλία που η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου έχει πάρει από τον Ιούνιο και η οποία έχει ήδη οδηγήσει στην κατάρτιση μιας αξιόλογης λίστας διαθέσιμων κατοικιών για τους αναπληρωτές. Καλούμε και τους άλλους Δήμους της Π.Ε. Ρεθύμνου να προχωρήσουν σε αντίστοιχες ενέργειες.

Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου επαναλαμβάνει πως το στεγαστικό πρόβλημα των αναπληρωτών είναι ζήτημα των τοπικών αρχών και της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο των εκπαιδευτικών. Γι’ αυτό, κάθε ενέργεια σε αυτή την κατεύθυνση, και σε συνεργασία με το σωματείο μας, είναι ευπρόσδεκτη, ώστε με κοινή προσπάθεια να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

Για το Δ.Σ. ΕΛΜΕΡ

Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γ. Γραμματέας

Νίκος Αδράμης                                                         Χρήστος Σουρουλής

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Ρέθυμνο – Μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για την 45η Επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

«Θυμόμαστε και τιμούμε τους αγώνες και τις θυσίες των αγωνιστών του Πολυτεχνείου» Σαρανταπέντε χρόνια μετά, …

Σχόλια

Font Resize