Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου ζήτησε την κοινοποίηση των εισηγήσεων μοριοδότησης

Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου ζήτησε την κοινοποίηση των εισηγήσεων μοριοδότησης

Μετά τη σύσκεψη της Τρίτης 23/1 των φορέων της εκπαίδευσης, των τοπικών αρχών και των γονέων με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης για το θέμα της αναμοριοδότησης των σχολικών μονάδων του νομού, η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, αποφασισμένη να μην εφησυχαστεί σε δεσμεύσεις, οι οποίες εξάλλου δεν ταυτίζονται με την πρόταση του τοπικού ΠΥΣΔΕ, ζήτησε επισήμως και εγγράφως να της κοινοποιηθεί η εισήγηση του κ. Τερζάκη στο Υπουργείο Παιδείας για τη μοριοδότηση που θα προτείνει. Ζήτησε επίσης να της κοινοποιηθεί και η προηγούμενη αντίστοιχη εισήγηση. Γνώση του αιτήματος έχουν λάβει και οι φορείς που συμμετείχαν στη σύσκεψη.

 

ΑΙΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

 

Στα πλαίσια της διαφάνειας, της αξιοπιστίας και της λογοδοσίας προς τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς αιτούμαστε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης να μας κοινοποιήσει την εισήγησή της για τη μοριοδότηση των σχολικών μονάδων της Κρήτης, τόσο εκείνης που έχει προηγηθεί, όσο και εκείνης που πρόκειται να σταλεί στο ΥΠΠΕΘ.

 

Με εκτίμηση

 

 

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

 

Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γραμματέας

Νίκος Αδράμης                                                          Χρήστος Σουρουλής

Check Also

ΕΛΜΕ Ρεθύμνου – «Οι ελαστικά εργαζόμενοι είναι καθεστώς και στο δημόσιο τομέα» – «Η επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα αφορά όλους»

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων στον τομέα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize