Αρχική / FreeTime / Η Χριστίνα από το Ρέθυμνο έχει βαλθεί να βάλει τάξη και… στιλ στις ζωές μας!

Η Χριστίνα από το Ρέθυμνο έχει βαλθεί να βάλει τάξη και… στιλ στις ζωές μας!

Έχουμε γνωρίσει και ξεχωρίσει την Χριστίνα Τριποδιανάκη για το στιλ, την κομψότητα και την… οργάνωση! Θα μου πείτε… «που κολλάνε όλα αυτά μαζί;». Ταιριάζουν και με το παραπάνω, όταν θέλεις να ξεχωρίσεις στιλιστικά, διατηρώντας παράλληλα την ιδιοσυγκρασία σου.

Όλα ξεκινούν από την οργάνωση της ντουλάπας για την οποία και τόσο… «δυσανασχετούμε»

Η Χριστίνα με αφετηρία το Ρέθυμνο έχει «μπει» σε αναρίθμητες ντουλάπες δια ζώσης ή και διαδικτυακά, προφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες της,

  • στην οργάνωση και τη διευθέτηση της ντουλάπας,
  • στις στιλιστικές συμβουλές,
  • shopping for you or with you,
  • τηλεδιάσκεψη/skype call και
  • Brides Only, αν μια κοπέλα πρόκειται να παντρευτεί

Πρόκειται για υπηρεσίες που έχουν βοηθήσει πελάτες με τις εξατομικευμένες τους ανάγκες, όπως είναι εξάλλου και ο τρόπος που κινείται η Χριστίνα στην συμβουλευτική της, εξατομικευμένος και μάλιστα σε τιμές ιδιαίτερα λογικές και προσιτές.Θελήσαμε όμως να μάθουμε παραπάνω πράγματα για την ίδια την Χριστίνα Τριποδιανάκη μέσα από την εργασία της και την ιδιαίτερη οπτική που έχει αναπτύξει στο στιλ και τη μόδα!

1. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος «μύθος» που επικρατεί στις γυναικείες ντουλάπες στην Ελλάδα;

Αρχικά θα μπορούσε να πει κανείς ότι μια γυναικεία ντουλάπα, είναι η άβυσσος της ψυχής και του μυαλού μιας γυναίκας! Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσα πράγματα έχει μέσα, τί σκεφτόταν όταν τ’ αγόραζε, με πόσο κόπο ή όχι μπορεί να τα αγόρασε, ποια κομμάτια είναι συναισθηματικής αξίας, ποια πραγματικά της είναι χρήσιμα ή όχι, ακόμα και ποια της πηγαίνουν. Πόσες αναμνήσεις και μυρωδιές, πλεγμένες μεταξύ τους!

Αν μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει ένας «ΜΥΘΟΣ» για τις γυναικείες ντουλάπες, τουλάχιστον σ’ αυτές που μέχρι τώρα έχω τακτοποιήσει και μεταμορφώσει, είναι η κλασσική φράση «ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ», ενώ η ντουλάπα είναι γεμάτη… Αυτό συμβαίνει διότι οι ρόλοι που έχει ν’ ανταποκριθεί μια γυναίκα είναι τόσοι, που στη βιασύνη της καθημερινότητάς της φοράει ό,τι πιο εύκολο, ό,τι φαίνεται μπροστά – μπροστά και συνήθως με ό,τι αισθάνεται άνετα. Αυτό ναι μεν είναι και το σωστό, να αισθάνεται δηλαδή άνετα, αλλά πιστέψτε με μπορεί να το κάνει με ακόμα πιο πολύ δημιουργικό τρόπο που θα την κάνει να αισθάνεται ακόμα πιο ΓΥΝΑΙΚΑ, ακριβώς γιατί η ντουλάπα της είναι τόσο γεμάτη, που δεν φαντάζεται τί απίστευτους συνδυασμούς μπορεί να κάνει!

2. Οι Ελληνίδες έχουν στιλ;

Οι Ελληνίδες θεωρώ ότι δεν έχουν μόνο στυλ! Διαθέτουν πολλά χαρακτηριστικά, όπως προσωπικότητα, ταπεραμέντο, γοητεία, θηλυκότητα, δυναμική, όμως είναι και τόσο διαφορετικές μεταξύ τους. Αυτή ακριβώς είναι και η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά μεταξύ τους, κάτι που δυστυχώς συχνά ξεχνούν. Και τί εννοώ… Η διαφορετικότητα και η μοναδικότητά τους είναι αυτά που θα της κάνουν να ξεχωρίσουν, πέρα από ένα όμορφο και εκλεπτυσμένο ντύσιμο, προσαρμοσμένο πάντα σ’ αυτό που ουσιαστικά τις αντιπροσωπεύει! Αυτό λοιπόν που έχω να δώσω και σαν συμβουλή, είναι μέσα από την εξής φράση, » Διατηρώ το στυλ μου μέσα από την μοναδικότητά μου». Γιατί  καμία γυναίκα δεν πρέπει να ξεχνάει, ότι είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

3. Πόσο σημαντικό είναι για τη γυναίκα να υπάρχει μια οργάνωση στην γκαρνταρόμπα της;

Εδώ θα μπορούσε να πει κανείς, ότι κολλάει η φράση, «Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει», κι όμως… είναι τόσο πολύ σημαντικό να υπάρχει οργάνωση σε μια γυναικεία ντουλάπα, που ουσιαστικά το βλέπει κάνεις στο αποτέλεσμα. Μέσα από την υπηρεσία που παρέχω «ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ», μπορεί να ακούγεται ή να διαβάζεται απλό, αλλά δεν είναι διόλου. Πολλοί ή πολλές, μπορεί να το θεωρήσουν πολυτέλεια, σε καιρούς που δεν ευνοούν. Πιστέψτε με ότι δεν είναι καθόλου έτσι… Δεν είναι απλά έρχομαι τακτοποιώ την ντουλάπα σας και φεύγω…

Μέσα από ένα ερωτηματολόγιο και κουβέντα με ενδιαφέρει να ανακαλύψω την προσωπικότητα του εκάστοτε πελάτη, αφουγκράζομαι πάντα αυτό που πραγματικά θέλει και επιθυμεί. Έπειτα, περνάμε στο κομμάτι της διευθέτησης, της τακτοποίησης, της οργάνωσης, της εκμάθησης σωστής συντήρησης των ρούχων και της εκκαθάρισης των ρούχων και των αξεσουάρ, αφήνοντας αυτά που χρειαζόμαστε, ανακυκλώνοντας αυτά που δεν χρειαζόμαστε και εν συνεχεία αγοράζοντας αυτά που πραγματικά χρειάζονται, σύμφωνα πάντα με την δυνατότητα του καθενός, μέσα από τα προτεινόμενα καταστήματα ή ηλεκτρονικά καταστήματα, για το που μπορεί να βρεθεί τί, μέσα από τη λίστα που δίνω στον πελάτη, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Γιατί λοιπόν είναι τόσο σημαντική για μια γυναίκα η οργάνωση της ντουλάπας; Γιατί όταν θα την ανοίγει, θα ξέρει τί έχει και τί όχι, θα είναι σε θέση να κάνει μοναδικούς συνδυασμούς που θα απογειώνουν την προσωπικότητα και το στυλ της. Με τη σωστή συντήρηση των ρούχων της θα ανοίγει την ντουλάπα της και θα μοσχοβολάει, τέλος και πιο σημαντικό θα ντύνει την κάθε μέρα μοναδικά και θα αισθάνεται ακόμα πιο ΓΥΝΑΙΚΑ! Το συναίσθημα της ικανοποίησης και της χαράς, είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή της δικής μου δουλειάς.

4. Πώς μπορείς να τις βοηθήσεις να αναδειχθεί η φυσική τους ομορφιά;

Όλα ξεκινούν και τελειώνουν στην κουβέντα που γίνεται με τον πελάτη! Η συμπλήρωση ενός άκρο κατατοπιστικού ερωτηματολογίου, εξυπηρετεί πολύ στο να ανακαλύψουμε παρέα, αυτό που πραγματικά επιθυμεί να εκπέμπει η καθεμία ή ο καθένας, μέσα βέβαια από τις δικές μου κατευθύνσεις. Μετά κάνω «βουτιά» στην ντουλάπα για να ανακαλύψω ξεχασμένους θησαυρούς και να προτείνω νέους!

Πιστεύω τόσο πολύ στην αυθεντικότητα του καθενός, που μέλημά μου είναι να βγαίνει αυτό και μέσα από την εμφάνισή του. Ξέρετε, πολλές φορές επικρατεί η εντύπωση ότι κάποια ρούχα ή στυλ αποκλείεται να μας ταιριάζουν, εδώ θα σας πω ότι αυτό ίσως να είναι… Μύθος, καθώς κανείς μας πραγματικά δεν ξέρει τί πραγματικά ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία ή προσωπικότητά του, γι’ αυτό και ενδεχομένως να χρειαζόμαστε κάποιον  είτε να μας το υποδείξει, είτε να μας το υπενθυμίσει αν το έχουμε ξεχάσει είτε ακόμα και να μας το «επιβάλει» προκειμένου να δούμε ότι η μοναδικότητά μας, μπορεί να κάνει τη διαφορά!

5. Για πες μας κάτι και για τον συνδυασμό ρούχων του φετινού καλοκαιριού;

Μμμμ…απόλυτος συνδυασμός! Όπως θα έχετε παρατηρήσει, στις παραπάνω ερωτήσεις, έχω τονίσει πολύ την μοναδικότητα, την προσωπικότητα, την ιδιοσυγκρασία του καθενός από εμάς! Για εμένα αυτά είναι τα ΑΠΟΛΥΤΑ & ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ σύνολα όλων των εποχών! Ωστόσο, για να είμαι πιο συγκεκριμένη στην ερώτησή σας, θα σας πω ότι ένα άρωμα με δροσερή μυρωδιά, ένα ανάλαφρο φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις (λευκό, μπεζ, mint, baby blue ή pink), δερμάτινα σανδάλια, ένα crossbody minibag σε συνδυασμό με λεπτεπίλεπτα κοσμήματα και το μοναδικό σας χαμόγελο, είναι τα «αξεσουάρ» με τα οποία σίγουρα θα… μαγέψετε!

Και για να μην αφήσουμε παραπονεμένο τον… ανδρικό πληθυσμό!

Θα επιμείνω σ’ ένα άρωμα με δροσερή μυρωδιά, λεύκο λινό πουκάμισο, βερμούδα σε γήινους τόνους σε συνδυασμό είτε με εσπανδρίγιες ή με… λευκά sneakers!

Για περισσότερες πληροφορίες για τη δουλειά της Χριστίνας μπορείτε να πάρετε μια γεύση εδώ:

SITE: www.ctstyleproject.coom

FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/CT-StyleProject-by-Christina-Tripodianaki-512877152415005/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/ctstyleproject/

E-mail: [email protected]

Check Also

Κρήτη – Υπερχείλισε η λίμνη του Κουρνά – Στους δρόμους βγήκαν τα νερά

eparxies.gr Τεράστιους όγκους νερού υποδέχθηκε τις τελευταίες ημέρες η λίμνη του Κουρνά στα Χανιά. Αποτέλεσμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize