Αρχική / NEWS VIDEOS / Η απόφαση για το θάνατο του μικρού Διονύση στο Ρέθυμνο

Η απόφαση για το θάνατο του μικρού Διονύση στο Ρέθυμνο

Τι αποφάσισε το δικαστήριο για το θάνατο του μικρού Διονύση – Μετά από μία μαραθώνια δίκη αρκετών ημερών, έπεσε σήμερα η αυλαία στην υπόθεση του θανάτου του Μικρού Διονύση στο Ρέθυμνο.

Αθώες κρίθηκαν από Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου, οι δύο παιδίατροι, καθώς και η τρίτη αθώα με πλειοψηφία 2 προς 1, ενώ στην τελευταία επιβλήθηκε ποινή δώδεκα μηνών με τριετή αναστολή.

Σήμερα η εισαγγελέας για δύο εκ των 4 κατηγορουμένων παιδιάτρων είχε προτείνει την αθώωση και την απαλλαγή τους από τις κατηγορίες, ενώ για τις άλλες δύο, πρότεινε την ενοχή τους, με το ελαφρυντικό ωστόσο της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι τέσσερις παιδίατροι στις απολογίες τους ανέφεραν όλα όσα έπραξαν τις τελευταίες μέρες και ώρες πριν φύγει από τη ζωή ο μικρός Διονύσης, τονίζοντας ότι και τώρα δε θα έπρατταν κάτι το διαφορετικό, βάσει των στοιχείων που είχαν, όπως και ότι «έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους».

Ωστόσο κατά την απολογία της τέταρτης κατηγορούμενης παιδιάτρου, που περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές πριν φύγει από τη ζωή το αγγελούδι, βούρκωσαν οι δικαστές της έδρας και το ακροατήριο στο άκουσμα όσων συνέβησαν.

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης – Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Πυροβολισμοί με έναν νεκρό και 10 τραυματίες – Αποκλεισμένος στην πλατεία Κλεμπέρ ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης

protothema.gr Αποκλεισμένος στην πλατεία Κλεμπέρ ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης – «Η αστυνομία μας απέκλεισε στο …

One comment

  1. Απολλόδωρος

    ερώτηση στο «ανεξάρτητο» δημοσιογράφο…. εάν δεν είχε το μεταπτυχιακό με ειδίκευση στην κοινωνιολογία ….τι φωτογραφίες θα δημοσίευε στα συνεχόμενα «ανεξαρτητα και αμερόληπτα» άρθρα του?????

Σχόλια

Font Resize