Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κρήτη – Η αδιαφορία της Cosmote! – Πέρασε ένας χρόνος από την αίτηση για σταθερό τηλέφωνο και ακόμα περιμένουν

Κρήτη – Η αδιαφορία της Cosmote! – Πέρασε ένας χρόνος από την αίτηση για σταθερό τηλέφωνο και ακόμα περιμένουν

Την αδιαφορία σε μια ακόμη περίπτωση της εταιρείας σταθερής , αλλά και κινητής τηλεφωνίας «cosmote», καταγγέλλει συμπολίτης μας, με επιστολή του.

Ειδικότερα και όπως συγκεκριμένα αναφέρει, παρά το ότι εδώ και ένα χρόνο έχει κάνει αίτηση για σταθερό τηλέφωνο στον Καλαθά, την οποία μάλιστα ανανεώνει ανά δίμηνο, εντούτοις μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία πρόθεση από την εταιρεία για την εξυπηρέτηση του.

Μάλιστα η εταιρεία στις σχετικές οχλήσεις του απαντά πως δεν υπάρχουν γραμμές, παρά το ότι το τελευταίο διάστημα έγινε αλλαγή ΚΑΦΑΟ στην συγκεκριμένη περιοχή.

Όπως φαίνεται με τα νέα δεδομένα, και από την πολιτική που ασκεί ο πρώην δημόσιος ΟΤΕ, έχουμε γυρίσει πλέον δεκαετίες πίσω. Τότε δηλαδή που το τηλέφωνο ήταν είδος πολυτελείας και για την εγκατάσταση του είτε απαιτούνταν πολλά- πολλά χρόνια, είτε έπρεπε ο απλός πολίτης να έχει «μπάρμπα στην Κορώνη».

Κρίμα…

Check Also

Αίτηση στο ypes.gr για τις Ευρωεκλογές 2019 από τους Έλληνες κατοίκους της ΕΕ

Αίτηση στο ypes.gr για τις Ευρωεκλογές 2019 από τους Έλληνες κατοίκους της ΕΕ Αίτηση στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize