Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΡΗΤΗ / ΛΑΣΙΘΙ / Hμερίδα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής στο Επιμελητήριο Λασιθίου

Hμερίδα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής στο Επιμελητήριο Λασιθίου

biopolitics

Προσκαλούμε όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη μας στην ημερίδα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής, με θέμα«Βιοτουρισμός – Λασίθι, κοιτίδα έμπνευσης για ένα όραμα αρμονικής ανάπτυξης», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00-15:00.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στo πλαίσιo υλοποίησης ευρωπαϊκού έργου Leader με τίτλο «Βιοτουρισμός και Ανάδειξη της περιοχής παρέμβασης LEADER Λασιθίου», το οποίο έχει στόχο την προώθηση των συγκριτκών πλεονεκτημάτων του Λασιθίου που σχετίζονται με την ξεχωριστή ταυτότητα του τόπου.
Θα προβληθεί το Λασίθι ως ιδιαίτερος βιοτουριστικός προορισμός, διαμέσου του πολιτισμού και των άλλων συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Τα θέματα της εκδήλωσης περιλαμβάνουν τον βιοτουρισμό από την πλευρά της ανάπτυξης, της αντιστροφής της ανεργίας, της προβολής του πολιτισμού και της βιοποικιλότητας της Κρήτης, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν, το ευ ζήν, την παράδοση και την φιλοξενία.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως ομιλητές μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση και να τη στείλουν στο [email protected]

Ματθαίος Καπετανάκης
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος at | [email protected] |

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνιολογία
Απόφοιτος Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Οικονομικής
Μιλάει ΕΛ/FR/EN/DE/ES/IT

Check Also

Ημερίδα για την «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων» στο Ρέθυμνο

«ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – GDPR σε Φορείς και Επιχειρήσεις» Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, ώρα 18.30, …

Σχόλια

Font Resize